anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Rezolvat] Portare neacceptata

Caty1
Junior

Portarea nu a fost acceptată,  dar mi s-a livrat cartela SIM și am primit si factură.  Ce trebuie să fac în această situație,  că pe acel link am posibilitatea doar de a păstra numărul.

1 Soluţie acceptată‚

Caty1
Junior

A făcut din nou cererea de portare titularul abonamentului, deoarece nu eram titularul abonamentului pentru acel număr. 

Vizualizare soluţie în postul original

6 Răspunsuri 6

Razvan
#StarMember

Salut! Să păstrezi numărul sau să-l închizi și să reiei procesul de portare din nou. Ce motiv a fost invocat pentru refuzarea portării?

Salutare! Dacă te-a ajutat vreunul dintre răspunsurile oferite, bifează-l ca soluție ca să fie de ajutor și altuia altă dată în aceeași situație.

DanielaH
Moderator

@Caty1, s-a rezolvat problema cu portarea?

Respectă și vei fi respectat, tratează toți membrii așa cum ai vrea și tu să fii tratat.

Da, mulțumesc anticipat! 

Super! Mă bucur. Ne spui, te rog, și ce se întâmplase și cum s-a rezolvat? Situația ta poate fi de ajutor și altor utilizatori.

Respectă și vei fi respectat, tratează toți membrii așa cum ai vrea și tu să fii tratat.

Caty1
Junior

S-a rezolvat problema. Mulțumesc pentru sprijin! 

Caty1
Junior

A făcut din nou cererea de portare titularul abonamentului, deoarece nu eram titularul abonamentului pentru acel număr.