anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Rezolvat] Număr temporar neschimbat după portare

Totyo
Junior

Salutare!

Îmi poate răspunde cineva de ce după portare am rămas cu numărul de Orange temporar atunci când trimit mesaje scrise?

În cazul apelurilor numărul este cel vechi, numai la sms se întâmplă acest lucru.

Menționez că portarea este făcută de 2 luni aproximativ.

1 Soluţie acceptată‚

Mulțumesc pentru detalii. Folosești cumva chat RCS?

Recomandarea colegilor este să ștergi aplicația de mesagerie și apoi s-o reinstalezi. Să ne spui dacă ai reușit.

Respectă și vei fi respectat, tratează toți membrii așa cum ai vrea și tu să fii tratat.

Vizualizare soluţie în postul original

10 Răspunsuri 10

delfinas
#StarMember

Totyo, bun venit in Comunitate!!!

Probabil ca mai dureaza un pic, mai ai rabdare o zi-doua. Restarteaza telefonul si vezi ce nr de telefon apare in centrul de mesaje...poate nu s-a schimbat automat si trebuie sa o faci manual.

Ai găsit răspunsul potrivit? Marchează-l ca soluție si/sau oferă-i o apreciere, așa îi ajuți și pe ceilalți să-l descopere mai ușor!

MihaiC99
Campion certificat

Salutare!

Incearca sa dai o restare a setarilor de retea urmat de o restartare a telefonului. De obicei aceste probleme se rezolva de la sine dupa 24h -48h de la portare.

FLo1
#StarMember

Dacă nu au trecut multe ore de la confirmarea portării, mai asteaptă câteva zile. Serviciile sunt portate secvențial, nu toate deodată. Mai întâi serviciile de voce, apoi cele de date, iar abia apoi cele de mesaje. În 48 de ore ar trebui să ai încheiat procesul de portare. 

Aprecierea unui răspuns ajută o Comunitate și unește pasiuni!

mihai_13
Maestru

3 zile asteapta dupa care daca ai primit si un "sim nou blank"  incearca sa il activezi ( cum se activeaza simul blank gasesti detalii pe forum sau pe site) 

Totyo
Junior

Mulțumesc de răspunsuri. 

Nu am specificat mai sus că portarea a avut loc acum aproximativ 2, 3 luni... Deja mi se pare extraordinar de mult timp. 

MihaiC99
Campion certificat

Ai încercat să resetezi setările de rețea? Dacă problema persistă, poți lua legătura cu serviciul clienți YOXO prin chatul din aplicație pentru asistență. Ai incercat sa introduci sim-ul într-un alt telefon?

@Totyo, putem ruga și noi colegii să verifice situația ta. Ne poți trimite numărul de telefon în mesaj privat.

Respectă și vei fi respectat, tratează toți membrii așa cum ai vrea și tu să fii tratat.

De primit văd că pot primi pe numărul vechi dar dacă trimit, mesajele pleacă cu numărul de Orange 

Mulțumesc pentru detalii. Folosești cumva chat RCS?

Recomandarea colegilor este să ștergi aplicația de mesagerie și apoi s-o reinstalezi. Să ne spui dacă ai reușit.

Totyo
Junior

Mulțumesc mult pentru tot ajutorul și implicare! Aceasta a fost soluția. Numai bine vă doresc!