la 09-12-2025 01:11 PM
Sunteti multumiti de abonamentele Orange ?
Stiu ca in trecut se adauga cost suplimentar din burta , mai exista acea practica?
la 09-12-2025 02:11 PM
Salut!
Consider că rețeaua Orange este cea mai bună, atât în ceea ce privește calitatea datelor mobile, cât și a serviciilor de voce. Conexiunea este stabilă, viteza este foarte bună, iar apelurile se aud clar, fără întreruperi.
În ceea ce privește costurile suplimentare, personal nu am întâmpinat astfel de probleme. Toate serviciile au fost facturate corect, fără surprize neplăcute.
Am mers întotdeauna pe abonamentul ce oferă net nelimitat pentru a evita eventuale costuri suplimentare. Iar pentru a evita pe cat posibil abonarea la servicii cu suprataxa oferite de terți folosesc un adblocker. Abonarea la servicii cu suprataxa se realizează de obicei din neatenție prin accesarea unor reclame.
la 09-12-2025 03:11 PM
Salutare!
Eu sunt foarte mulțumit, de-aia și sunt în această rețea din 1998.
Dacă ești bine informat și nu te enervezi repede, cu răbdare, poți găsi abonamente pentru toate buzunarele și cu internet nelimitat pe bune, nu doar 100 sau 200 GB, după care scade viteza, fiind inutilizabil.
Și la cele care nu au internet nelimitat poți să ceri cost control și după ce consumi GB-itii incluși la viteză mare, vei intra pe cost control, adică ți se limitează viteza.
Rețeaua Orange este una cu acoperire foarte bună și dacă nu stai pe coclauri, păduri, în vârf de munte sau în peșteră, pivniță etc, te descurci.
Baftă multă!
la 09-12-2025 04:01 PM
Salutare!
Daca as face o medie a celor 3 operatori ramasi, sunt cel mai multumit de Orange (ca aspecte generale). Ca orice medie, sunt plusuri si minusuri, dar plusurile mi se par mai valoroase decat minusurile.
Legat de costurile suplimentare din burta: ar fi recomandabil sa pui mai in detaliu intrebarea intrucat s-ar putea ca pentru unii o apasare pe o reclama si taxare s-ar putea sa intre in aceasta descriere. Totusi, ca sa raspund, nu am avut niciodata cost suplimentar de care sa nu stiu.
Daca te intereseaza un anume serviciu (servicii fixe sau mobile), iarasi ar fi bine sa fii mai explicit. Eu inca nu am servicii fixe si nu pot spune din experienta, dar, cu exceptia internetului de 2.300Mbps nu par sa fie prea multe plangeri (cel putin nu pe acelasi subiect).
@Orange Romania S.A. 2025
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J1996010178400
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor