la 07-05-2023 09:45 PM
Vă salut! Astăzi am fost în magazinul Orange din Shopping City Timișoara cu o simplă problemă, prelungire abonament și telefon dacă este posibil. Am dat de un domn al cărui nume nu îl dau din motive de GDPR și mi-a spus că este posibil să fac prelungire abonament + mărire de la 15 la 30 Euro și să fiu eligibil pentru iPhone 14 Pro (ceea ce-mi doream) și să-mi dau telefonul meu la buy-back. Inițial mi-a spus că este rata cu tot cu abonament în jurul sumei de 220 de lei pe o perioadă de 2 ani. Mi-am dat acordul să facem prelungirea și mi-a spus că o să primesc un router de internet + cartelă C.I. acasă. Atenție, unde stau eu am deja internet și televiziune Orange, dar nu sunt pe numele meu, și că-mi face "instalare" la numărul 18 (adică ușa vis-a-vis de mine). Prin metoda asta mi-a spus că în primele 8 luni totalul de plată este în jur de 170 de lei și restul de 16 undeva la 220 de lei. Într-adevăr, fiind cuprins de bucuria momentului nu am citit exact contractele. Pe unul este mărirea de abonament și pe al doilea sunt așa: TV prin cablu Esential, Fibra 500 și 2 profiluri eSIM Fun 6. Mie mi-a spus că vin vineri, 12 Mai băieții și că primesc acel router și o cartelă C.I și că peste 8 luni un abonament Fun 6 se dezactivează automat. Sincer sunt înclinat să cred că mi s-au vândut unele lucruri pe neatenția mea (eu de vină). Mi-a spus că a făcut asta să fiu eligibil la telefon să-mi crească plafonul dacă am înțeles bine. Întrebarea mea este dacă pot rezilia internetul prin cablu, fibra și cele abonamente Fun 6 pentru că îmi e frică sincer că o să ajung să plătesc exorbitant de mult. Eu doar am vrut o prelungire de abonament și telefon dacă este posibil, atât.
la 07-05-2023 11:23 PM
@Simpluclient: Bun venit în Comunitate. Ciudată situația euforică. Totuși, orice contract offline (într-un Shop) poate fi reziliat fără penalități în 24de ore de la semnare. Un topic similar regăsești aici. Succes.
la 08-05-2023 12:08 AM
Multumesc mult de răspuns. Rezilierea trebuie făcută la același agent sau poate oricare din magazin ?
la 08-05-2023 05:20 AM
Salutare!
Nu neapărat, ci tot acolo.
Încearcă să faci totul online, că este mult mai ușor și poți renunța în 14 zile, fără bătăi de cap.
Baftă!
la 08-05-2023 07:13 AM
Important este magazinul. Peste cine va fi la ”pupitru”... să-i fie de bine. Succes astăzi. Te așteptăm cu actualizare a situației menționate aici.
la 08-05-2023 10:35 AM
Sper doar sa nu imi spuna diverse motive cum ca nu se poate rezilia ca am ceva oferte promo pe contract sau fel si fel de motive
la 08-05-2023 10:49 AM
Dacă nu mergi astăzi (în termen de 24 de ore față de ieri) atunci exact aceasta va fi .... lozinca. Succes. Te așteptăm pe topic cu actualizarea situației.
la 08-05-2023 02:19 PM
Am rezolvat (cred). Mi-a facut cerere de reziliere pentru cele 2 numere de voce mobila si pentru tv si internet mi-a spus ca trebuie sa refuz instalarea. Pentru numarul meu initial la care am cerut prelungirea mi-a spus sa sun in 300. O cunostinta ce lucreaza la Orange mi-a spus ca tot el trebuia sa se ocupe de asta
la 08-05-2023 02:26 PM
@Simpluclient: E bine că ai rezolvat ce ți-ai dorit. Te așteptăm pe topic cu o actualizare (confirmare) finală a problemei, adică după ce clarifici partea cu acel ”refuz”. Succes.
la 08-05-2023 04:32 PM
A trebuit sa ma reintorc pentru ca nu a fost rezolvata treaba cum trebuie dar intr-un final s-a rezolvat. Am vorbit si cu cunostinta mea de la Orange si mi-a confirmat ca e totul ok, acele numere de telefon aparute ieri au fost anulate, prelungirea telefonului s-a anulat si la TV si internet trebuie sa refuz instalarea. Deci e totul ok acum
la 08-05-2023 08:45 AM
Și cu mine au încercat vrăjeli din astea, ghinionul lor ca eu sunt genul de om care citesc cuvânt cu cuvânt orice hârtie o primesc in fata pt semnat. Recomand sa achiziționezi online de pe site cel mai simplu , poți lua orice telefon in rate dacă îndeplinești condițiile și sunt oferte mult mai bune decât in magazinele fizice
@Orange Romania S.A. 2024
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J40/10178/1996
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor