anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Abonament Telefon

Alex18
Începător

Buna ziua! 

As dori sa achizitionez un Iphone in rate  prin abonament online dar nu stiu exact cum functioneaza .

Trebuie sa achit o parte din suma care apare acolo sau pot plati direct in rate fara sa mai dau o parte din bani ?

 

 

4 Răspunsuri 4

mihai_13
Maestru

Alex - pentru  un telefon Iphone cumparat online de la Orange SIGUR trebuie sa platesti acel avans integral dupa care ratele in timp de 24 de luni

- Cu o precizarea - TREBUIE  sa fii abonat de cel putin 18 luni (abonament gsm zic)ca sa poti cumpara un telefon in rate 

Vio73
#StarMember

Salutare!

Da, trebuie să ai minim 18 luni vechime că abonat și trebuie depus un avans, iar perioada de așteptare poate fi consistentă pentru ultimele modele.

Te sfătuiesc să îți faci un card de rate la o bancă( eu am de ex. la BRD) și îți iei produsul în rate, fără dobândă ( dacă ești salariat),  iar abonament poți să îți faci unul online, cu resurse nelimitate.  De exemplu, Smart 15, redus la jumătate, cu resurse nelimitate:

https://www.orange.ro/abonamente/?gclid=CjwKCAjwjMiiBhA4EiwAZe6jQ8gG1kmvGrLVyE78Akd4-zYuZf28OOHMkzcn...

Eu, dacă aș fi în locul tău, așa aș face.

Baftă!

TheSpecialist
Maestru

Cu vechimea in rețea sunt de acord cu ce au spus colegii , însă despre avans nu știu ce sa zic. Eu am luat anul trecut 2 telefoane iPhone 13 Pro Max , la diferența de câteva luni între ele și nu am dat niciun avans. Pur si simplu plătesc rate egale , fără dobânda pe 24 de luni. 
Dar ca sa afli sigur , cel mai bine e sa faci o simulare. Alegi in magazinul online telefonul pe care îl dorești , alegi apoi abonamentul dorit ( abonament nou sau prelungire la cel deja existent ) și urmezi in continuare toți pașii pana la confirmarea efectivă a comenzii. Și vezi atunci exact ce presupune ea , dacă iti solicita avans sau nu și cât este exact valoarea ratelor. Vezi ca poți folosi inclusiv puncte și/sau voucher dacă ai. Daca totul e in regula accepți și confirmi comanda și gata. 
Bafta !

DanielaH
Moderator

Alex, ai făcut o simulare în magazinul online?