anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Probleme cu portarea

Ion_Maria
Începător

Am făcut o portare la Vodafone dar comunicarea proastă și de la Orange și de la Vodafone mă fac să plătesc taxa de reziliere de 300 de lei pentru un abonament care nu mă interesează, mai pot să fac ceva să nu pierd acești bani?Când termin cu abonamentele trec la preplătit , prea mulți operatori care fură clientul cu tertipuri de contract și de comunicare.

4 Răspunsuri 4

Vio73
#StarMember & September Problem Solver

Salutare!

Explică mai bine despre ce este vorba. Despre ce fel de taxă este vorba?

Ai portat cumva înainte de expirarea contractului, fiind mințită de vreun abonat de la Vodafone că nu sunt probleme?

FLo1
#StarMember

Din ce înțeleg nu par să fie probleme la portare. Însă alegând un abonament pentru care ai beneficiat de eventuale avantaje (reducere la valoarea acestuia sau telefon cu discount), la rezilierea contractului înainte de termen (fiind încheiat probabil pe 24 de luni) se vor percepe taxe de penalizare pentru lunile rămase din perioada contractuală conform contractului respectiv. Este valabil la oricare operator, indiferent de numele acestuia. Pentru alte informații te așteptăm cu detalii despre situația ta. O zi cu spor.

DanielaH
Moderator

@Ion_Maria, te așteptăm în continuare să revii cu mail multe detalii pentru a te putea ajuta cu răspunsuri. Mulțumim.

Blue12
Senior

Daca ai beneficiat la Orange de un abonament la reducere sau de un telefon in rate, atunci este normal sa ti se perceapa acele penalizări pentru reziliere inainte de termen. Daca aveai abonament la pret intreg, fara promotii, si nu ai luat nici dispozitive in rate, atunci intr-adevar nu ar fii trebuit sa ai nimic de achitat.