anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Prelungire simultana pe 2 abonamente se poate ?!

GOLDzila
Explorator entuziast
Pe 26 august pot achiziționa telefon la prelungirea celui de al doilea abonament; pe primul se poate deja. As dori un singur telefon. Reducerea ar fi mai mare daca se pot prelungi simultan ?
5 Răspunsuri 5

FLo1
#StarMember
Nu există "2 în 1". Există doar prelungire individuală. În cazul tău, ori pe unul din cele 2 abonamente, ori ambele, chiar dacă nu îți iei decât pe un singur abonament telefon nou.
Dorești o Comunitate Orange mai bună? Marchează soluția întrebărilor inițiate de tine și oferă un like celor care te-au ajutat!

delfinas
#StarMember
Un prieten a primit un telefon bun cu doar 100 de lei, la portarea a doua abonamente, acum vreo 2 ani. Daca porta doar unul, il costa vreo 900 de lei telefonul. Nu stiu daca asa merge treaba si in cazul reinnoirii a doua abonamente simultan, dar merita incercat.
Ai găsit răspunsul potrivit? Marchează-l ca soluție si/sau oferă-i o apreciere, așa îi ajuți și pe ceilalți să-l descopere mai ușor!

DanielaH
Moderator
@GOLDzila, ai luat legătura cu colegii noștri de la departamentul de ofertare pentru prelungirea abonamentului/ abonamentelor? Ai luat și telefon?
Respectă și fii respectat, tratează toți membrii așa cum ai vrea să fii tratat și tu.

GOLDzila
Explorator entuziast
Am fost sunat și se pot prelungi două abonamente simultan . Nu eram hotărât 100 % cu achiziția telefonului (Xiaomi redmi 9 T ) dar când mi-au transmis că au ultimul produs pe stoc pe culoarea mov am renunțat definitiv , deși oferta era foarte bună . Poate repet " figura " de sărbători când sunt cele mai bune oferte .

DanielaH
Moderator
Mulțumim mult pentru că ai revenit cu feedback. Te mai așteptăm.
Respectă și fii respectat, tratează toți membrii așa cum ai vrea să fii tratat și tu.