anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Pot sa îmi fac un abonament orange chiar dacă sunt în biroul de credit?

Ovi1991
Începător

Pot sa îmi fac un abonament orange chiar dacă sunt în biroul de credit?

1 Soluţie acceptată‚

FLo1
#StarMember

@Ovi1991: Bun venit în Comunitate. Nu are treabă creditul cu Serviciile Orange. Adică, dacă ai nevoie de abonament ești liber să-ți faci, iar Orange nu va zice NU. De altfel, în ziua de azi, așa cum era paralela cu ”rețelele de socializare”, ”dacă nu ai CREDIT.... nu exiști”. 😉

Aprecierea unui răspuns ajută o Comunitate și unește pasiuni!

Vizualizare soluţie în postul original

3 Răspunsuri 3

Pololică
#StarMember

Un abonament nu inseamna imprumut. S-ar putea sa te refuze doar daca esti in Preventel (sau cum se cheama baza de date in care sunt trecuti rau-platnicii) sau sa iti ceara un avans mare (poate fi si pe jumatate de an) ca aconto (garantie).

Știai că întrebarea ta îi ajută si pe alții? Detaliază succint și marchează răspunsul pe care îl consideri ca ți-a fost de ajutor.

arsradu
Fost #StarMember

Salut Ovi,

Personal as merge pe prepay. Nu pentru ca n-ai putea sa-ti faci un abonament, ci pentru ca e mult mai safe asa. De ce ai vrea un contract in plus cu potential de datorii si apeluri de la recuperatori in caz ca nu e achitat la timp? E mai simplu sa previi decat sa combati. Dar nah, asta e parerea mea.

Client Orange

FLo1
#StarMember

@Ovi1991: Bun venit în Comunitate. Nu are treabă creditul cu Serviciile Orange. Adică, dacă ai nevoie de abonament ești liber să-ți faci, iar Orange nu va zice NU. De altfel, în ziua de azi, așa cum era paralela cu ”rețelele de socializare”, ”dacă nu ai CREDIT.... nu exiști”. 😉

Aprecierea unui răspuns ajută o Comunitate și unește pasiuni!