la 26-11-2025 09:15 AM - editat ultima oară la 26-11-2025 09:56 AM de DanielaH
Salut. Pe 13 decembrie expira oficial perioada contractuala la cele trei abonamente de la Vodafone ( unde platesc 235 lei). Vreau sa portez cele trei abonamente la Orange (oferta de 4 euro pentru portare). Cand ar trebui sa demarez procedura de portare ca sa nu mai platesc inca o luna de abonament la ei? Se poate face din contul My Orange sau trebuie sa merg la un magazin Vodafone? Multumesc.
la 26-11-2025 09:54 AM
Salutare,
In ultima luna de contract cu Vodafone este (parerea mea) cel mai bine sa incepi demersurile. Vezi insa ca portarea dureaza intre 3 si 25 de zile lucratoare, ceea ce inseamna ca e posibil sa se lungeasca. Orange iti da un numar de telefon temporar pe care il poti folosi, dar Vodafone e posibil sa mai emita o factura.
Procesul de portare nu presupune sa treci pe la un magazin Vodafone.
Iti sunt necesare cartea de identitate si codul de client (pe care il gasesti in facturile Vodafone).
Daca alegi o oferta cu telefon, trebuie sa ajungi fizic intr-un magazin Orange. Daca nu, poti rezolva totul online.
Ai mai multe detalii aici: https://www.orange.ro/help/servicii-pentru-abonamente/portare-abonament
la 26-11-2025 12:51 PM
Se tem sa nu piarda clienti? 😅
I-am sunat sa imi prelungesc serviciile fixe la una din adrese. Mi-au facut o oferta cu mai putin decat am acum la un pret cu 1 euro peste cat platesc si prelungire 2 ani. Sunt in afara perioadei contractuale asa ca am intrebat si la telefon: de ce as ramane sau de ce as accepta oferta? 😂
la 26-11-2025 12:54 PM
Le-ai pus intrebare de baraj.😁
@Orange Romania S.A. 2025
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J1996010178400
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor