la 08-01-2024 05:13 PM - editat ultima oară la 09-01-2024 09:22 AM de GeorgianaD
Bună ziua.
am făcut o cerere online de portare de la DIGI la Orange. Mi-a venit numărul temporar , totul bine am ales data de portare ca fiind data de 9 ianuarie. Vineri, în data 5 ianuarie am primit mail ca portarea nu a fost aprobată.
Am primit acest mesaj de la cei de la DIGI “Stimate client, am primit solicitarea dvs de portare pentru numarul xxxx. Acest numar se afla sub perioada contractuala si veti achita taxele pentru rezilierea anticipata. Anulati cererea de portare, alegeti sa ramaneti in reteaua Digi si beneficiati de oferte cu reduceri si telefoane cu avans 0 si 24 de rate. Pentru detalii apeleaza 031.400.7073. Echipa Digi” . Deși în prealabil am fost la DIGI și mi-a confirmat ca pot să fac portarea, la fel și azi. Mi s-a spus ca numărul poate fi portat fără a plăti nimic. Menționez ca numărul este pe numele tatălui meu la DIGI.
cei din shop de la orange mi-au zis să mai încerc online.
acum am primit factura de la orange, dar de ce? Dacă portarea nu s-a făcut? Sau se va face mâine ? Chiar dacă am primit mesajele de mai sus?
multumesc
la 09-01-2024 09:58 PM
Aici e buba pe care nu o inteleg: cum numărul lui Ion ajunge la Mihai (cum primește numărul dacă nu are dreptul de utilizare). Unul cere portarea și celalalt primește numărul. Adică e ca și cum fac comandă de ceva la o adresa, dar AWB-ul de la curier are altă adresă fără acordul destinatarului.
la 10-01-2024 01:27 PM
Salut,
Se numeste portare incrucisata. Cel care aduce numarul din alta retea, in scris, mentioneaza ca este de acord sa cedeze numarul altei persoane. Asa se poate face portarea pe alt titular, legal si fara "bube".
09-01-2024 10:15 PM - editat 09-01-2024 10:16 PM
Nu e deloc legal ceea ce faci dar în fine tu ști mai bine :), daca face cineva vreodată vreo sesizare la ancom se va lasa cu amenzi. Cererea de portare și contractul ar trebui sa fie pe același nume
Dacă vine o persoana rău intenționată și face plângere? Nu poți ști peste ce oameni dai, și ala o sa zică cum a ajuns nr lui în rețeaua Orange și pe numele altei persoane, ce explicație dai la ancom?
08-01-2024 08:44 PM - editat 08-01-2024 09:07 PM
Dacă tatăl este titular la Digi și tu titular la Orange e normal sa se anuleze portarea.
Trebuia să porteze tatăl tău prima data la cartela prepay Orange și apoi făceai abonament pe numele tau.
Sau trebuia că tatăl tău să realizeze portarea la Orange abonament și să îți transfere abonament ție.
În situația de față nu cred că Digi te poate ajuta doar să suni la Orange și să anulezi abonamentul și tatăl tău să reia procesul de portare dar la cartela de data aceasta urmând că tu să îți faci abonament.
Referitor la SMS primit de la Digi este unul care se trimite automat în aceste cazuri și eu am primit unul când m-am portat.
@Orange Romania S.A. 2025
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J1996010178400
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor