anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Oferte retenție

YaDev
Junior

Salutare! Ce oferte de retenție ați primit în ultima vreme?

5 Răspunsuri 5

Vio73
#StarMember & May's Problem Solver

Salutare!

Ofertele la retenție sunt relativ slabe . Sigur, mai sunt persoane care obțin mai mult, doar că trebuie să ai mai multe abonamente pe cont, servicii fixe, etc.

Uite câteva păreri pe aici:

https://forum.softpedia.com/topic/607200-ce-se-ofera-la-retenie/page__st__19584

Cel mai bine este să îți prelungești abonamentul online, unde punctele thank you valorează de 3 ori mai mult la achiziția unui telefon, cu prelungire pe 24 de luni. Dacă nu vrei abonament cu telefon, au fost destule situații când au existat reduceri și de 50 la sută, pe 24 de luni, cu acces la roaming și 5g, cu internet și minute nelimitate.

Baftă!

FLo1
#StarMember

@YaDev: Cele mai bune oferte le regăsești centralizate chiar pe prima pagină, aici. Fie că vrei doar abonament sau preferi și telefon cu reducere sau pachete cu internet și TV, totul depinde de ceea ce dorești în final. Însă per ansamblu, dacă vei prelungi contractul online, la achiziția oricărui telefon, punctele TY utilizate vor valora triplu. Simplu. Succes.

Pololică
#StarMember

Salut!

Din cate am vazut, ofertele de fidelizare depind de client:

  • cate numere administreaza
  • ce cost (total) are abonatul
  • care este variatia ofertelor cerute
  • vechime (desi, vehimea este "fidelizata" cu 512MB lunar pentru fiecare an in retea si nu stiu daca un client de 20 de ani va obtine ceva mai bun fata de unul care are doar 5)

Totusi, ce-ti recomand:

  • sa ceri ceea ce vrei sa consumi (mi se pare aberant sa ceri nelimitat tot si sa consumi 10-15GB lunar)
  • sa ceri ceea ce-ti permiti sa platesti
  • sa faci prelungiri online pentru maximizarea punctelor de pe cont (dar nu stiu daca este o regula. Anul trecut in ianuarie, la o fidelizare telefonica [trimisesem mail cu ce as vrea si in ce buget as vrea sa ma incadrez cu cele 3 numere], am obtinut 90% din ce am vrut. N-am putut sa scap de balast [minute internationale sau sa pun o cantitate de net la comun in loc de individual], dar a fost ok, iar punctele mi-au asigurat o reducere de 60% din pretul telefonului, desi estimam sa-l iau cu maxim 50% reducere).
  • cere in limita bunului simt (adica nu cere abonament de 10E cu IPhone gratis, nu-l vei obtine nici cu matanii la Sf Moaste)
  • nu recomand portarea decat daca chiar vrei sa schimbi reteaua. Desi am numerele portare si am primit (la portare) o oferta similara cu ce primisem la noul furnizor, dar lipsa (mai mult sau mai putin explicita) a accesului la roaming  nu a avut nicio relevanta. Negocierea se face inainte de plecare, nu cand esti cu un picior in barca cealalta.

Personal, cand ma cerut fidelizare (indiferent de furnizor), am cerut ceea ce am considerat ca imi este util, pentru a evita ofertele de genul nelimitat tot, dar la un pret mai mare in conditiile in care nu foloseam acel nelimitat (nici macar nu as fi reusit sa-mi dublez consumul de net ca sa zic ca "se merita").

Miha_Z
#StarMember

Eu am prelungit luna trecuta, fara achizitie de telefon si am cerut reducerea abonamentului. Eram in ultima luna de perioada contractuala si mi-au oferit abonament de 11 E redus 50% timp de 24 de luni. Am refuzat fiindca online era oferta cu 9 euro redus 50% si aveam si varianta portarii. Dar ulterior au revenit cu un apel si mi-au oferit abonament de 8E redus 50% timp de 24 de luni. 

Vio73
#StarMember & May's Problem Solver

Văd că sunt din nou disponibile abonamentele online cu 50% reducere, pe 24 de luni, fără telefon, deci cea mai bună ofertă. E fără să te rogi de nimeni, fără alte complicații.

Detalii aici:

https://www.orange.ro/abonamente/

Cel de 9 euro este 4,5 euro; cel de 11 este 5,5 euro, cel de 15 este 7,5 euro, etc, pe 24 de luni.

Baftă!