anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Oferta prelungire abonament

FG1
Începător

Cum este posibil sa primesti la prelungirea/ fidelitatea abonamentului aceasi oferta ca si cei care acum intra in rețeaua Orange? Concret vreau sa imi prelungesc abonamentul, dar primesc aceasi oferta ca si cei care vin acum la Orange, adica 5.5 euro abonamentul! Asta inseamna fidelitatea clienților vechi?

11 Răspunsuri 11

Vio73
#StarMember

Salutare!

Din păcate, este neplăcut, dar așa este! Probabil că pentru Orange, dar și pentru celelalte companii de telecomunicații ( pentru că nu doar la Orange se întâmplă), sunt mai importanți clienții noi decât cei vechi. Sau se bazează pe faptul că se mulțumesc și cu astfel de oferte și nu pleacă! Din păcate, de multe ori , se înșeală.

Altfel spus, oferta este una foarte bună, iar dacă nu te mulțumește, ai și varianta cu yoxo nelimitat la 19 lei.

Detalii aici: 

https://www.yoxo.ro/

Avantajul este că, atât la cel de 5,5 euro, cât și la yoxo de 19 lei, este net nelimitat pe bune, față de concurența directă.

Baftă! 

Pololică
#StarMember

Salutare! 

Un client nou nu are posibilitatea de a lua telefon în rate. 

Restul, depinde de fiecare ce nevoi are. La Digi fidelizarea este 0 barat (și sper ca nu va comenta cineva ca țin cu Orange întrucât sunt cu cablul la Digi de aproape 7 ani și nu m-au întrebat niciodată dacă am și alte nevoi sau dacă doresc ceva suimentar de la ei). 

RafaHelper
#StarMember

Salut @FG1,

Da, cam atat se poate in acest moment. Daca vrei o oferta mai buna inițiază o cerere de portare pentru numarul tau. Atunci te va suna cineva sa iti faca o oferta mai buna ca pe site.

delfinas
#StarMember

FG, bun venit in Comunitate!!!

Abonament de 5.5 euro mi se pare o oferta f buna. Noii clienti sunt f importanti pt o companie, pt ca doar bebelusii nu sunt clienti, in rest majoritatea romanilor au macar un telefon mobil, asa ca cei noi  sunt atrasi si prin oferte de nerefuzat.

FLo1
#StarMember & August Problem Solver

Cât de redus să fie un abonament pentru a fi clientul mulțumit? Câte avantaje să primească pentru a fi îndestulat? Uneori pretindem prea mult pentru o fidelitate frivolă și uităm că fiecare dintre abonați au fost cândva ”new entry”. Fidelitatatea față de un operator înseamnă mai mult decât ”dă-mi pe gratis sau plec”. În acest sens a fost scris un exemplu despre pilda fiului risipitor....  dar asta e din alt scenariu. Întotdeauna există alternative, însă modul de alegere al acestora este un exercițiu de maturitate.

Andreea211
Vizitator

Salut,

Din punctul meu de vedere faptul că Orange oferă același preț al abonamentului atât pentru clienții noi cât și cei vechi este un lucru excepțional pe care Orange îl face.

Trebuie sa avem in vedere că Orange își câștigă banii din abonamente, așadar nu le poate oferi pe gratis.

Clienții vechi au alte beneficii cum ar fi bonusuri de vechime, posibilitatea achiziționării telefon in rate etc.

Există un topic realizat de @FLo1 intitulat Program de fidelizare in care poți veni cu sugestiile tale cu privire la beneficiile pe care crezi tu că ar trebui sa le aibe clienții vechi.

Propuneri condiții fidelizare 

Ne poți spune te rog care ar fi oferta așteptată de tine sau cum ar trebuie sa arate o oferta pentru clienții vechi în comparație cu clienții noi.

O zi frumoasa!

FG1
Începător

După ce perioada contractuala cu Orange imi expira voi trece cu numărul pe cartela reincarcabila ! Oferta pe care am primit-o de la Orange pentru prelungirea contractului este sub ofertele pentru cartela PrePay ! Se pare că cei de la Orange nu stiu sa fidelizeze clienții mai vechi , oferindu-le aceleași oferte ca si celor care incheie acum abonamente ! Se pare ca marketingul lor este aproape zero !

Vio73
#StarMember

Salutare!

Fiecare alege ce i se potrivește și ce i se pare mai bun pentru el, în raportul calitate- preț!

Așa cum ți-am spus deja, cred că și mai convenabil este un abonament yoxo , la 19 lei, care are resurse naționale nelimitate, atât pe voce, cât și internet, SMS, etc.

Dar sigur că alegerea îți aparține și tu știi mult mai bine ce trebuie să alegi!

Orice ai alege, îți urez succes în continuare!

Baftă multă!

FLo1
#StarMember & August Problem Solver

@FG1: În funcție de modul de utilizare al resurselor un număr PrePay poat fi mult mai util decât un abonament standard. Sau dacă totuși vrei abonament, poți încerca Yoxo, cu o varietate prea bogată de alternative pentru a le menționa aici și cu tarife de nici 2euro lunar. Dar important este să alegem corect ceea ce avem nevoie. Pentru alegerea unui pachet corect pentru tine, poți începe analizând: ”ce tip de resurse utilizez și în ce cantitate?”. Ulterior va fi ușor de ales pachetul ideal de resurse voce/date.

Buna,

Fiecare alege ceea ce considera că este mai bine pentru el.

În funcție de de resursele pe care le consumi lunar ai și varianta yoxo.

Abonamentul yoxo de 19 Ron având acum internet nelimitat.

Ofertele Yoxo 

Personal prefer abonamentul fiind mai ușor de gestionat.

Din punctul meu de vedere singurul avantaj al prepay-ului este că nu ai o perioada contractuala.

Poți încerca să contactezi Orange prin formularul de contact și să ceri o oferta personalizata (detaliezi ceea ce vrei să obții) cu puțin timp înainte de expirarea perioadei contractuale.

Contact Orange 

alexeugeniu
Junior

Din păcate nu găsești la nici un operator servicii sau echipamente gratuite pentru fidelizare indiferent că ai 10 sau 20 de ani ca și client.

Cum nici un supermarket de unde îți cumperi săptămânal coșul de alimente nu îți oferă nimica gratuit chiar dacă tu faci zilnic cumpărăturile la ei.Aici e vorba de business și fiecare își trage plapuma mai bună la el.

Multă baftă!