la 27-09-2024 01:18 AM
Bună seara! Pe data de 1 octombrie intru în ultimele 6 luni de contract. În prezent dacă intru pe magazinul online și doresc sa îmi cumpăr un telefon, sunt disponibile doar doua abonamente, Smart Elite 25 și Smart Plus 15. In ultimele 6 luni de contract sunt șanse sa fie disponibile mai multe abonamente în online? Doresc sa îmi achiziționez un nou telefon. În prezent dețin un Huawei Mate 20 pro din 2019 pe care l-am scăpat și s-a spart. Ma tentează noul Xiaomi 14 T Pro, lansat ieri. Menționez ca doresc să-l cumpăr cu plata în rate pe factura! Cu cei de la retenție pot discuta având 6 luni de contract? Mulțumesc anticipat!
la 27-09-2024 04:25 AM
Salut,
Va trebui sa faci o simulare in magazinul online pentru produsul dorit la momentul in care vei fi eligibil (vei îndeplini condițiile).
Ofertele se pot schimba și in magazinul online însă având în vedere că este un model nou abia apărut șansele că prețul abonamentului să scadă sunt mici.
Când îndeplinești condițiile de prelungire contract cu posibilitatea achiziționării unui telefon poți cere o oferta personalizata contactand Orange prin formularul de contact și cerând acest lucru.
27-09-2024 05:36 AM - editat 27-09-2024 05:44 AM
Salutare!
În ultimele 6 luni, vei avea posibilitatea să achiziționezi online un telefon subvenționat în rate, chiar și noul Xioami 14, cu condiția să prelungești abonamentul pe 24 de luni, dar valoarea abonamentului să crească măcar cu un euro. Altfel, nu îți dă voie. Dacă vrei să micșorezi valoarea abonamentului actual, va trebui să aștepți să treacă cele 24 de luni contractuale sau să ceri o altă ofertă la serviciul specializat, doar că acolo nu știu dacă și prețul telefonului va scădea prea mult. Adică la achiziția online sunt mai multe reduceri, inclusiv punctele thank you au valoare dublă.
Sigur, poți încerca aceste variante și vezi care ți se potrivește mai bine!
Dar acum, după 1 octombrie, dacă se depășesc cele 18 luni contractuale, poți lua telefonul dorit în rate, doar că trebuie să vezi și la valoarea abonamentului. Atenție, vezi că recent s-a introdus și o chestie care îți dă voie să faci rate pe o perioadă mai lungă(vreo 60 de rate), dar nu cred că este deloc avantajoasă, pentru că vei avea rate pe mai mulți ani ! Apare la tota acolo , în stânga de ratele obișnuite , prin prin tbi bank.
Baftă!
la 27-09-2024 07:48 AM
Telefon în rate pot achiziționa și acum. Însă îmi apar doar 2 antrenamente. Cel de 15 și cel de 25.
la 27-09-2024 08:06 AM
Dacă ești eligibil și ai un abonament mai mic, poți vorbi cu ei pe chatul din magazinul online să te ajute!
Am întâmpinat și eu probleme și așa am rezolvat, în urma discuției cu cei de la magazinul online.
Baftă!
27-09-2024 06:25 AM - editat 27-09-2024 06:26 AM
Salut
Eu stiu ca poti achizitiona un telefon in rate in ultimele 6 luni doar daca iti cresti valoarea abonamentului... Am incercat in trecut si eu sa cumpar pt sotia mea macar pe aceeasi valoare daca nu mai ieftin si nu ma lasa nici cum. Daca vrei neaparat un telefon, dar nu doresti sa schimbi valoarea abonamentului, cumpara unul in rate de la un magazin specializat si ia abonamentul telefonului separat. Asta am facut si cu sotia mea, am iesit mult mai ieftin pe termen lung si a fost foarte incantata de asta...
la 27-09-2024 09:13 AM
Mie imi aparea si varianta sa prelungesc cu 24 luni(in ultimele 6 luni) acelasi abonament insa pretul de achizitie este mai mare. Dupa ce selectezi produsul, apasa pe modifica abonament. Sa te bucuri de noul telefon:)
la 27-09-2024 09:46 AM
Sfatul meu este sa mai astepti 6 luni (stiu este mult dar ...😋)
dupa cele 24 de luni poti aplica tot online din contul tau pentru un abonament mai "mic" dar cu un avans "mai mare" la orice telefon doresti - daca aplici pentru un abonement mai mare vei plati un avans mai mic sau deloc si ratele aferente , pana atunci mai acumulezi si puncte tk ...
eu personal pot aplica in Noiembrie (implinesc cele 18 luni) dar am sa aplic in luna Mai dupa cele 24 luni - am avantajul ca telefoanele la care ma gandesc se "mai ieftinesc"
la 27-09-2024 09:49 AM
Da, ai dreptate. Dar as fi profitat acum. La precomanda la telefonul Xiaomi 14 t pro primești un aspirator robot Xiaomi S 20😃
@Orange Romania S.A. 2024
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J40/10178/1996
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor