anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Oferta portare mincinoasa

paulradumacarie
Junior entuziast

Buna ziua,

 

In pagina cu portare din alte retele apare oferta cu FUN 11 redus la 5,5 euro, dar agentii din magazin si din online imi spun ca nu exista asa ceva si ca de fapt este 11 euro cu reducere la telefon. Cei de la portari imi spun la telefon ca mai pot sa imi ofere 30% reducere daca nu imi iau telefon la oferta. Din campania atasata poti intelege altceva.

13 Răspunsuri 13

Pololică
#StarMember

Salut!

Cei din magazin n-au cum sa ofere ... ofertele din online.

Ai incercat sa finalizezi portarea si a dat cu virgula?

Ce am sris eu si ce ai inteles tu. Ma refeream ca nu imi pot porta abonamentul cu oferta fun 11 redus la 5,5 euro. Cei de la portari mi-au spus ca trebuie sa platesc 11 euro daca vreau un telefon din oferta sau imi pot da ei 30% reducere daca nu imi iau telefon. 11 euro - 30% nu fac niciodata 5.5 euro. 

Vio73
#StarMember

Salutare!

Din câte știu eu și este și pe site, oferta aia nu este pentru portare, ci doar pentru clienții noi sau prelungire contract pe 24 de luni. Cel puțin așa scrie la mine!

https://www.orange.ro/abonamente/

Apare în schimb de 6 euro, cu 20 GB la portare.

 

Voi chiar nu stiti sa cititi?  Scrie clar "Alege cel mai rapid net nelimitat, la activarea unui nou abonament, prin portarea abonamentului din altă rețea."  Sub asta este poza cu 11 euro redus la 5,5 euro. Pot doar completa o fisa unde sa fiu contactat de la portari.  

Fa-mi un rezumat, te rog.

Si verifica toate conditiile. Arunci cu pietre degeaba.

Ce rezumat sa iti fac? Nu stii sa interpretezi un text? Tu ce intelegi cand intri pe o pagina de portare si vezi urmatorul text? : Alege cel mai rapid net nelimitat, la activarea unui nou abonament, prin portarea abonamentului din altă rețea. Sub acest text este poza cu fun 11 redus la 5,5 euro, nu specifica nicaieri ca doar la abon nou. Eu inteleg ca la portarea dij orice retea poti beneficia de acea oferta. :))) E greu tare!!!

Hai s-o luam pe litere, ce zici? Ochelarii ii ai la tine? Mai uita-te o data si zi-ne, din captura ta de ecran, ce iti scapa din aceasta oferta.

Eu am vazut deja.

Sunt sigur ca scrie in termeni si conditii, dar impresia initiala si modul in care textul este redactat duc cartre o reclama mincinoasa. 

DanielaH
Moderator

@paulradumacarie, îmi pare rău pentru situația pe care ne-ai descris-o. Vrem s-o verificăm și noi cu colegii. Îmi poți trimite, te rog, numărul de telefon în mesaj privat? Mulțumesc.

Andrei416
Junior entuziast

Da, uneori calea de portare online e mai dificila, mie imi dadea sa pun nr de telefon ca voi fi sunat ptr oferta. Acum daca poti astepta, dar azi 28.06.2023 e ultima zi de oferta. Eu am prins acu 2 luni oferta, m-au ajutat la magazin fizic. Oferta nu e ”mincinoasa” totusi. 

delfinas
#StarMember

Paul, daca intram in https://www.orange.ro/abonamente/oferta-portare/ si citim, la "Intrebari frecvente", "In ce conditii pot beneficia de oferta de portare" urmatoarele:

"Oferta este valabilă la portarea abonamentului din altă rețea, cu contract pe 24 de luni.

Oferta pentru abonamentul Fun 11 include bonus internet nelimitat pe perioada contractuală și este valabilă pentru contracte pe 2 ani, la reînnoirea unui abonament aflat în afara perioadei minime contractuale sau activarea unui abonament nou din oferta curentă, în perioada 15 iunie - 16 august 2023."

Acum intelegem ce presupune aceasta oferta sau mai trebuie o analiza pe text?

Ar trebui stearsa acea poza cu fun 11, apare si acum in pagina cu portare. Nasol ca trebui sa cauti prin regulamente sau disclaimere, daca nu imi poti oferi ce ai pus  cu litera mare in titlu. Am raportat la ancom, poate isi mai revin astia de la marketing.

Sa ne spui si noua raspunsul. Au mai fost utilizatori cu amenintari de genul asta (unii chiar ziceau ca au reclamat la ANPC si ANCOM) si nu i-am mai vazut cu raspunsul. Si sunt luni distanta, nu 2-3 saptamani.

PS: interesul asupra raspunsului este real. Chiar sunt curios de punctul lor de vedere.