anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Nume gresit pe contract

Nico1979
Începător

Buna. Mie mi s-a scris nume gresit pe contract. Cum pot rezolva problema fara sa ma deplasez la un magazin orange? Mi s-a spus ca aici pe My orange se poate trimite o poza cu buletinul pentru reactualizare nume, dar nu mi s-a spus exact unde. Stie cineva? 

1 Soluţie acceptată‚

DanielaH
Moderator

@Nico1979, pe lângă metodele specificate de Anca07 și Vio73, poți trimite o copie CI și din aplicația My Orange. Uite aici un topic care te poate ajuta.

Să ne spui, te rog, dacă ai reușit.

Vizualizare soluţie în postul original

5 Răspunsuri 5

Anca07
#StarMember

Buna @Nico1979

Poti trimite o copie dupa buletin la adresa  de email serviciul.clienti@orange.ro si sa le mentionezi ca doresti schimbarea numele de pe contract deoarece este gresit.

Zi cu soare!☀️

Vio73
#StarMember & October Problem Solver

Salutare!

Atașezi o poză din secțiunea Contact , mai jos în pagină, unde scrie Trimite-ne un mesaj. Apoi completezi toate câmpurile și dacă nu ai variantă, alegi ,,Altele".

Mai poți să le scrii și din Chat Djingo, adică de aici  și le atașezi poza cu C.I-ul.

Sigur, în ambele variante spui despre ce este vorba, eventual atașezi și o poză cu numele greșit din contract.

Baftă!

Shadow1
Junior entuziast

Eu de 4 ani tot le dau email ca sa modifice seria de buletin și nici în ziua de azi nu a fost operata modificarea. Am scris și pe chat am mers și în magazin dar degeaba. La ultima reînnoire de contract din 2024 încă apare seria veche. Zici ca am cerut luna de pe cer. 😂

DanielaH
Moderator

@Nico1979, pe lângă metodele specificate de Anca07 și Vio73, poți trimite o copie CI și din aplicația My Orange. Uite aici un topic care te poate ajuta.

Să ne spui, te rog, dacă ai reușit.

Unwanted01
Junior entuziast

Buna @Nico1979 ,

Ai reușit să contactezi Orange pentru modificarea numelui?

O zi frumoasa!