anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Nu pot încărca factura la portarea online

Kentinou
Vizitator

Bună ziua, încerc să portez numărul meu de la Vodafone la Orange (abonament Smart), dar la pasul de încărcare a facturii de la Vodafone primesc eroare și documentul nu se încarcă, indiferent de format (PDF/JPEG/PNG) sau browser folosit. Am încercat și în navigare privată. Menționez că fac acest lucru din străinătate (Franța), dacă are vreo legătură. Are cineva o soluție? Mulțumesc!

6 Răspunsuri 6

Razvan
#StarMember

Salut! S-ar putea să fi restricționat din cauza Ip-ului de Franța și anumite servicii nu fie disponibile decât rezidenților români.

Salutare! Dacă te-a ajutat vreunul dintre răspunsurile oferite, bifează-l ca soluție ca să fie de ajutor și altuia altă dată în aceeași situație.

MihaiC99
Campion certificat

Salutare!

Ai incercat să-l incarci ca poza/ screenshot? Sa nu fie un fișier ce nu poate fi acceptat gen heif.

MihaiC99
Campion certificat

@Kentinou , instalează aplicația mobilă my Orange și încearcă să refaci procesul de portare de acolo. Vezi daca funcționează așa.

17374.jpg

Mulțumesc pentru sugestii! Am încercat între timp și din aplicația mobilă My Orange, am refăcut tot procesul de portare, CI a fost validată cu succes de data aceasta. Am testat încărcarea facturii Vodafone în mai multe formate (PDF, PNG, capturi de ecran) și toate au fost acceptate fără probleme în aplicație. 

Problema acum e alta: am ajuns până la ultimul pas, "Sumar comandă", dar la validarea finală a comenzii primesc eroarea "Momentan a intervenit o eroare. Te rugăm să încerci mai târziu." Am reîncercat de mai multe ori fără succes. Are cineva idee dacă e o problemă cunoscută la acest pas?

MihaiC99
Campion certificat

Personal, am portat doua numere și nu am intampinat acea eroare. Așteaptă câteva ore  și apoi reia procesul fiind atent ca toate datele introduse sa fie corecte.

Bine, voi încerca din nou mai târziu. Mulțumesc pentru ajutor.