anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Modificare abonament in curs de portare

Pololică
#StarMember

Salutare!

Am 3 numere in curs de portare (teoretic, maine se finalizeaza portarile) si m-am trezit cu un SMS prin care sunt ... (presupun ca rugat, dar "[Nu uita sa anulezi cererea de portare, daca nu ai facut-o, pentru a te bucura in continuare de oferta nou activata. Ai 70 GB...]". Nelimitat minute si internet, DAR fara roaming).

Ieri am fost sunat de un consilier (o doamna/domisoara) care m-a intrebat de motivul portarii (evident, marirea tarifului de abonament, plus intarzierea/refuzul deschiderii fibrei pentru PF la mine acasa). N-am dat nicio secunda de inteles ca sunt de acord (nici nu aveam cum, din moment ce toate abonamentele mele aveau roaming activ).

S-a mai impiedicat cineva de "ofertarea" asta (nu neaparat de resurse si cost, cat de modul automatizat de activare a unei oferte refuzate)?

Intamplarea face ca astazi sa fi fost la un pas sa plec la Sofia (Bulgaria) in locul unui coleg (ieri seara nu isi luase masina de la revizie si, daca nu o prelua azi la prima ora, mergeam eu in locul lui). Cerd ca as fi avut o placere enorma sa mi se taie convorbirea la vama...

Experienta mea cu Orange o consider sa fi fost +8 (din 10), -8 pentru servicii, +9 pentru relatii clienti (si comunicarea cu acest serviciu). Aceasta implementare scade grav acest scor, din pacate.

15 Răspunsuri 15

Pololică
#StarMember

Am primit si raspuns oficial:

" Buna ziua, domnule "Pololica",

In urma verificarilor efectuate, toate abonamentele in curs de portare se modifica automat din sistem la pachetul Fun 8 fara sa vi se modifice perioada contractuala sau eventualele taxe de reziliere.

O zi buna va doresc si numai bine.

Cu stima,

XXXX"

 

Rugaminte: nu le mai modificati automat (nu mai lasati sistemul sa decida in cazurile astea). Va treziti cu un nebun (a se intelege toate variantele cuvantului) si cine stie cum reclama...