anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Modificare abonamente fără informare clară – a mai pățit cineva?

MariaNag
Vizitator

Bună tuturor,

Aș vrea să știu dacă a mai trecut cineva printr-o situație asemănătoare cu Orange.

În 2025 am mers într-un magazin Orange pentru achiziția unui telefon în rate. Mi s-a explicat că este necesară modificarea unui abonament la aproximativ 25 euro pentru eligibilitate, lucru pe care l-am acceptat.

Ulterior am descoperit că au fost modificate și prelungite contractual două abonamente de pe contul meu, inclusiv al doilea număr de telefon, fără să realizez atunci că și acesta fusese trecut la un abonament de 25 euro/lună.

Eu am înțeles și am acceptat condiția necesară pentru telefon, însă nu am realizat că și al doilea număr va fi modificat la aceeași valoare și pe perioadă contractuală nouă.

Ați mai întâlnit astfel de situații?
Ați reușit să le rezolvați cu Orange?

Încerc momentan o soluționare amiabilă înainte de ANPC și sunt curioasă dacă au mai existat cazuri similare.

Mulțumesc!

2 Răspunsuri 2

Vio73
#StarMember

Salutare!

Au mai fost unele cazuri asemănătoare pe aici, dar trebuie să te adresezi către Orange printr-o sesizare din Chat Djingo  sau din aplicația My Orange-Altele - Contact și feedback-Scrie-ne.

În primă fază trebuia să te duci peste acea persoană care ți-a făcut aceste modificări și să o întrebi ce și cum, iar ulterior făcută sesizare, cum ți-am explicat deja.

Sper să reușești!

Succes!

Dacă te-a ajutat vreunul dintre răspunsurile oferite, bifează-l ca soluție și dă un like.

MihaiC99
Campion certificat

Salutare!

Din pacate, au mai fost semnalate astfel de situatii cu privire la semnarea contractelor in magazinele fizice.

Faptul ca ai depus deja o sesizare in acest sens este un lucru bun. Orange va analiza situatia ta si va veni cu un raspuns in cazul tau. Totusi, de ce ai semnalat atat de tarziu acest lucru?. Din 2025 au trecut cel putin 5 luni.