anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Metodă de a obține o ofertă de retenție

Razvan
#StarMember
Probabil mulți dintre voi v-ați întrebat cum poți obține mai nou o ofertă de retenție care să vă satisfacă cerințele (dpdv al consumului cât și al prețului final plătit).
În ultima perioadă, ofertele la Orange sunt inexistente sau cel mult egale cu ceea ce se oferă pe site, singura opțiune de a obține o ofertă reală este de a depune cerere de portare la digi, după care ești sunat de consultanții Orange și ți se oferă abonamentul fun 8 la preț de 2/4 euro, sau fun 9 redus 50% pe toată perioada contractuală și după.
Spicuind topicul de retenție, mi-au atras atenția câteva oferte.
<<la 1 minut dupa mi-au trimis oferta pe mesaj:
fun 9 redus la 4 euro pe 24 luni (bonusurile raman si dupa ce expira perioada)
120 gb net 4g+
minute si sms nelimitate nationale
550 minute internationale
cost control
fara net roaming
poti cumpara telefon cu abonamentul acesta
Am sunat la numarul primit in mesaj unde mi s-a raspuns instant si mi-a fost confirmat abonamentul cu detaliile lui. Am intrebat daca netul este 5g la care mi s-a zis ca ei nu au 5g (??????...poate a vrut sa spuna ca abonamentele fun nu au 5g)
Oferta acceptata.
Deci trebuie sa ajungi pana la portare ca sa ti se ofere ceva>>>
https://forum.softpedia.com/topic/607200-ce-se-ofera-la-retenie/page__st__18378
<<>>
https://forum.softpedia.com/topic/607200-ce-se-ofera-la-retenie/page__st__18432
6 Răspunsuri 6

Jay
Campion certificat
Hmm.. nu prea plăcută experienta de fidelizare.. primești ce e pe site.. eu am renunțat la prelungirea a 3 abonamente acum o luna și ceva, la cateva zile dupa ce le prelungisem..

Viocat
Senior certificat
Da se mentine trendul cu privire la ofertele mai bune pentru noii clienti. Pacat!

FLo1
#StarMember
Dragilor, nu ați prins zeii de călcâie. Relax. Eu am dat cu flit cu ani în urmă unei oferte cu roaming la 5€. La 4 € ai doar resurse naționale, iar 5€ abonament înseamnă un abonament inutil pt o călătorie ocazională în străinătate. Așadar soluția a fost prepay, am numărul asigurat pt 5€ pe an, iar resursele (minute/SMS pentru telefoane nonsmart) mi le "produc" singur. Simplu, ieftin și e .... portocaliu. PS: mesajul nu se adresează internauților care, inclusiv în locații cu acces wifi, preferă să utilizeze date mobile.

BlackWolf
Senior certificat
Am primit și eu o oferta de 2 euro acum 2 săptămâni când am făcut portarea la Vodafone la un abonament de 5 euro. Am refuzat oferta Orange și portarea a mers mai departe. De câteva luni tot fac sesizari ca se congestioneaza rețeaua zilnic aici în zona mea. Nici nu i-a interesat sa rezolve problema și situația a devenit și mai rea în ultimele săptămâni, internetul mobil devenind inutilizabil. În timpul asta îmi tot ziceau ca nu e nici o problema și rețeaua merge bine. E bătaie de joc. Deci pana nu rezolva problemele din zona și nu îmbunătățesc rețeaua, nu ma mai întorc cu mobilul la Orange. Măcar televiziunea de la ei e destul de buna si nu renunț la ea

Vio73
#StarMember
Destul de neplăcut ce se întâmplă, dar este bine că totuși au reacționat în ultimă instanță și te-au păstrat ca și client in continuare, cu o ofertă imbatabilă.

Razvan
#StarMember
@pvandrei Care rețea mobilă nu merge în parametrii, că din postul tău se înțelege că Vodafone.