anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Mesajul de la Cronos

dafirom
Începător
Poate sa imi explice cineva mai in detaliu mesajul care vine de la Cronos? scrie ca mai am x MB dar nu scrie din cat e totalul, atat pentru national cat si pt SEE.
5 Răspunsuri 5

Jay
Campion certificat
Pai, important e sa-ti spuna cat mai ai, cred eu.. Si, probabil sunt foarte multe informatii si caractere, asa ca pe sms iti spun doar ce mai poti consuma si daca ai cost suplimentar.. Si la mine scrie tot cat mai am.. dar, in My Orange se vede inclusiv din cat.. Eu nu am mai sunat de luni de zile la cronos, ma uit doar in aplicatie.. Nu prea am apucat sa consum netul.. Am 2 abonamente.. data se vede o.mica diferență.. 🙂

Firefly
Cunoscător
Dacă vrei un cronos mai detaliat poți accesa contul tău Orange sau aplicația my acount, acolo găsești totul în detaliu, cât ai avut cât ai consumat și cât mai ai. Eu asa verific tot timpul, mi se pare mult mai practic.

Vio73
#StarMember
La *115# apelare se află cele mai multe detalii la cronos. Dacă nu, din My Orange! Se poate vedea mai jos cum îmi afișează mie.

Miha_Z
#StarMember
In mesajul postat arata exact cati MB mai am disponibili nationali, pentru vechime... Intr-adevar nu zic cati MB ai in abonament sau cartela fiindca ei merg pe premisa ca aceste lucruri sunt deja cunoscute. Daca esti la abonament ai contractul in care iti sunt prezentate toate beneficiile, iar la PrePay la reincarcare iti sunt prezentate resursele pentru fiecare cost in parte.

DanielaH
Moderator
@dafirom, dacă apreciezi că răspunsurile pe care le-ai primit te-au ajutat, marchează-l pe cel mai bun ca soluție. În felul acesta îi vei ajuta și pe ceilalți membri să găsească mai usor informațiile dorite. Mulțumim!