15-12-2023 05:14 PM - editat 15-12-2023 05:22 PM
Am trecut azi 2 numere pe abonament si in contract am vazut urmatorul paragraf din imagine :), ce parere aveti? Ma asteptam ca orange sa ii copieze pe telekom si vodafone 🙂 . Deci cei care reinnoiti un contract ori faceti unul nou automat veti avea indexarea anuala a preturilor :). Ar fi corect ca angajatii sa aduca la cunostinta clientilor despre aceasta clauza in momentul in care activeaza un contract 🙂
la 24-10-2024 01:08 PM
Cu ce m-ar ajuta "schema".
La Digi ar fi doua avanataje:
Ma deranjeaza faptul ca nu am solutie pentru serviciile fixe: in afara de Digi, nu pot cablu de la nimeni altcineva.
Sincer, as vrea sa am optiunea sa pot schimba si furnizorul de servicii fixe.
24-10-2024 01:14 PM - editat 24-10-2024 01:20 PM
"La Digi am o oroare la modificarea contractului (am servicii fixe si mobile): daca modific doar un serviciu (mobil sau fix, am "riscul" sa-mi prelungeasca TOATE serviciile, nu doar cel modificat)."
Era o soluție pentru ce ai scris mai sus.
Te înțeleg pe partea de servicii fixe fiind în aceeași situație ca și tine (un singur furnizor in zona).
la 24-10-2024 01:21 PM
De ce as face asta in loc ca Digi sa faca modificari doar la abonamentul la care fac modificarea, fara sa se atinga de celelalte servicii contractate? Mi se pare absurd... Si ca sa-ti ofer o informatie despre modul de lucru al Digi privind DON 5E. Roaga pe cineva care are abonamentul respectiv (de macar 2 ani) sa-ti arate valoarea abonamentelor (din contract). O pot pune si eu, dar sa nu fie discutii ca inventez povesti (am mai pus articolul respectiv, dar macar sa fii sigur ca e de la cineva pe care cunosti direct, nu cum suntem aici, doua persoane care nu ne cunoastem si mergem pe incredere).
La Orange am avut 3 abonamente si modificarile se faceau pe numar, nu global. Adica, fidelizam doua numere, se prelungeau doar ele doua, iar al treilea ramanea cu datele stabilite. Achizitionam pe un numar un telefon, doar la respectivul numar se prelungea perioada contractuala, indiferent ca la celelalte mai aveau 2 luni din perioada minima contractuala.
24-10-2024 01:31 PM - editat 24-10-2024 01:33 PM
Cunosc valoarea din contract deoarece am fost client Digi mobil .
Am portat numerele avute la Orange de aproximativ un an de zile și a fost o decizie bună.
As fi trecut și serviciile fixe la Orange însă în zonă mea nu exista posibilitatea conectarii prin fibra.
Nu pot renunța la fibra pentru 4G.
la 24-10-2024 11:31 AM
Nu modifica nici o companie contractele după cerințele clientului. Cine nu e de acord nu semnează și merge în alta parte. Simplu. Dacă vin 100 clienți fiecare cu cerințe diferite nu ai cum sa ți cont de toți
la 24-10-2024 01:10 PM
Ca articole nu stiu (teoretic se poate, practic depinde de la caz la caz), dar ca resurse au multe abonamente diferite intre clienti. Plus ca au si ei o copie a contractului (daca nu electronica, macar fizica).
@Orange Romania S.A. 2025
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J1996010178400
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor