anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Preturi telefoane stabilite de orange

xcuseme
Vizitator

Sper sa vada cineva de la Orange ce zic aici.

De toata jena preturile practicate de Orange la telefoane.
Am primit o notificare ca imi expira anul asta niste puncte THANK YOU.

Am zis hai sa imi iau un telefon nou.
Ma uit pe site la Orange, si stupoare.
BaI nene, voi astia de la Orange , pe ce planeta traiti?
De unde scoateti preturile astea aberante?

Un Galaxy S22 Ultra la liber costa 5000 lei.
Voi ati marit preturile atat de mult incat daca ma leg la cap pe 2 ani iar cu voi, cu abonament, si cu puncte thank you in valoare de 1100 lei, cu reducere de 1000 lei de Black Friday, telefonul tot este mai scump decat la liber.

Va intreb sincer, voi sunteti intregi la cap?
Oricum ai da-o, cu toate reducerile FALSE de pe lume, telefonul costa cu 2000 lei mai mult decat la liber.

Daca il iau in rate am de platit 2000 avans + 5600 in 24 rate.
Daca il iau cu plata pe loc ma costa 5000lei cu tot cu reducerea de 1100 lei de la punctele TY.
Daca il iau pur si simplu fara abonament e 7800lei

Constat ca abonamentele astea sunt concepute pentru **beep**, sa stai captiv intr-o retea, fara nici un beneficiu real.
Oricum ai da-o costurile sunt enorme, degeaba ai 10+ ani de fidelitate in retea.

RUSINE!

3 Răspunsuri 3

delfinas
#StarMember

xcuseme , bun venit in Comunitate!!!

Esti in afara perioadei contractuale? Nu cred ca nu gasesti o oferta de nerefuzat, daca ai fi in afara perioadei contractuale si daca ai prelungi abonamentul pe inca 2 ani. Da, reducerea nu ar fi uriasa, pana la urma Orange e un provider de servicii telecom, nu retailer de telefoane, tablete etc.

MihaiC99
Junior

Salut,

Pentru persoanele care nu au nevoie de abonamente de 15-25 euro (in sensul că nu consuma in principal resursele de roaming) este recomandat achiziția telefoanelor din magazinele de profil gen eMag etc.

Personal achiziționez telefonul cu plata integrala, și este mai avantajos, deoarece îmi pot alege orice abonament doresc.

Vio73
#StarMember & October Problem Solver

Salutare!

Și nu ai găsit altceva să iei la preț avantajos?

Dacă o să cauți, cu siguranță găsești. Mie nici nu-mi dă că există la Orange s 22 ultra!

Cred că este vreo eroare. Am pățit și eu așa prin iarnă și când i-am întrebat, nici vorbă de prețul de pe site, era mai puțin de jumătate.

Eu te sfătuiesc să faci o încercare și să iei legătura cu cei de la Magazinul online, insistând pe un produs până se deschide acea fereastră care te întreabă dacă ai nevoie de ajutor.

Baftă!