@Yohim Pentru ca discutam despre reteaua numarul 1, de aia! Te surprinde ceva?
Eu am patit altceva (lucru semnalat la vremea respectiva si pe alte platforme precum Softpedia, Mobilewave, etc de alti utilizatori care au trait o experienta similara): M-am logat pe contul Orange utilizand credentialele aferente contului meu, iar plalforma retelei numarul 1 m-a logat pe contul altui client.
Aveam acces full pe contul altui client: Nume, Prenume, CNP, Adresa Corespeondenta, Adresa e-Mail, Istoric Apeluri, Istoric Achizitii, Servicii dispnibile pe contul respectivului, Istoric Plati, etc, etc.
Daca eu trecut prin asa ceva, oare cati alti abonati au fost in situatie similara si au avut acces la datele mele personale?
Repet - Discutam despre reteaua numarul 1 si ai ei programatori cu diploma luata "la urgenta" , pe marginea santului sau la apelul bocancilor.
Si inca o treaba! Anul trecut au fost semnalate activari frauduloase de abonamente Netflix, pe conturi de abonat Orange, fara acordul titularului de cont. Ai vazut o reactie oficiala pe tema asta? Din bun simt, o explicatia fata de paltitorul de abonament?
Evident ca nu. In momentul acela au fost deschise topicuri noi despre concursuri cu premii in comunitate, pentru a distrage atentia de la topicul respectiv!
Reteaua numarul 1!