anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Incalcarea legii de către un angajat Orange

AAndi
Junior

Buna ziua.

As dori sa va semnalez, pe scurt, o grava incalcare a legii de catre un angajat Orange, care si-a permis, fara nicio consultare cu beneficiarul, sa modifice 2 abonamente, fara a avea acordul titularului. Actiunea a avut consecinte financiare grave, aducand mari prejudicii ! Ma gandesc sa fac o plangere penala pentru incalcarea legislatiei in vigoare si sa las justitia sa-si faca treaba. V-ati mai intalnit cu asa ceva?

11 Răspunsuri 11

Vio73
#StarMember

Salutare!

Îmi pare rău pentru situația extrem de neplăcută despre care vorbești. S-au mai adus în atenție de-a lungul timpului și alte întâmplări asemănătoare și au fost făcute sesizări în acest sens. Tu ai făcut către Orange o astfel de sesizare?

Eu, personal, nu am avut niciodată astfel de probleme pentru că în ultimii ani prelungesc online abonamentele.

Succes!

Buna ziua.

Va multumesc pentru raspuns!

Bineinteles ca am facut o sesizare, desi abonamentele vechi erau la costuri mai mari si s-a revenit la situatia initiala, dar cu prelungirea perioadei contractuale, fara nicio baza legala, cu 2 ani, ceea ce inseamna un furt !

Buna ziua.

Va multumesc pentru mesaj. Da, am facut si, dupa multe sesizari am reusit sa readuc perioadele contractuale care fusesera modifcate in avantajul Orange, la (aproape) datele initiale (de dinaintea ilegalitatii). Probabil ca vom merge si mai departe, si vom face o plangere penala pentru incalcarea legii. Nu se poate continua la nesfarsit cu o firma care-si permite sa incalce orice legislatie !

mihai_13
Maestru

Probabil ca ai iesit din cei doi ani de contract cu reducere si ai intrat mai departe cu abonament la valoarea "normala"  

Buna ziua si va multumesc pentru mesaj ! Nu este vorba despre o modificare in plus ci, culmea de una in minus(reducerea abonamentelor, odata cu modificarea lor), pe care D-na Ritiu a efectuat-o fara a avea acordul cuiva. Si asta pentru 2 numere de telefon ! O zi buna sa aveti!

A deranjat mult faptul ca modificarea(desi era avantajoasa, la o prima vedere) a fost facuta fara a cere acordul cuiva ! Este vorba despre principii si legi ! Atat si nimic mai mult !

MUltumesc pentru raspuns ! Daca era vorba despre reducere, cu siguranta ca nu am fi facut niciun demers ! Stim ce spunem si, modificarile au fost facute pentru 2 numere de telefon, in sens descrescator, nu crescator, astfel incat va trebui sa cautam o alte explicatie.

Va multumesc si va doresc o zi buna !

GreenArrow89
Cunoscător

Poți să îi reclami unde vrei tu, din păcate nu vei avea câștig de cauză pt ca era datoria clientului sa citească contractul înainte de a fi semnat. 
Trebuie să ceri contractul să îl vezi, îl citești  și dupaia să îți dai acordul .

Îți doresc totuși succes poate rezolvi ceva 🙂

Buna ziua.

Multumesc pentru mesaj.

Din pacate, se pare ca nu am fost suficient de explicit: modificarea contractuala s-a facut fara niciun acord verbal sau scris al titularului de contract ! Un angajat Orange a luat decizia cu de la sine putere:  D-naHODOROG RITIU Adriana Bianca, care a si "disparut" (in concediu?..........)dupa ce a comis ilegalitatea.

CalinR
Cunoscător

Exista niste verificari de siguranta pentru modificarea unui contract. Daca, e asa cum spui tu, ai termen de 14 zile sa revii la abonamentul precedent. Si daca iti este afectata capacitatea de decizie, poti face si o plangere penala pentru substituire de persoana. E decizia ta

Buna ziua.

Va multumesc pentru raspuns si pentru intelegere ! Sunteti printre putinii care au inteles despre ce este vorba! Avand in vedere gravitatea faptelor savarsite, am revenit la abonamentele anterioare(desi erau ca valori, mai mari, repet), dar mi-a luat cam 2 zile sa revin la perioadele contractuale anterior abuzului Orange ! Stiu ca este greu de crezut, dar am toate dovezile si convorbirile cu cea care a facut ilegalitatea si, care inainte de a disparea...............si-a recunoscut vina. De fapt...nu se stie cum s-a intamplat, dar s-a intamplat, cu toate acele verificari pe care ar fi trebuit ca Orange sa le faca ! Probabil ca o sa merg pe varianta plangerii penale, pentru ca s-a intrecut orice limita legala. Nu mai vorbesc de cele ale bunului simt !