la 03-02-2025 03:33 PM - editat ultima oară la 03-02-2025 03:44 PM de DanielaH
Salut
Dacă a fost prelungit un contract fără acordul meu și operatorul cu care am vorbit refuza sa a-mi dea dovada acordului meu cu cine pot lua legătura de la orange care are o funcție de răspundere și cum ca nu gasesc
Mulțumesc
la 03-02-2025 03:47 PM
Salut,
In primul rand faci o sesizare in scris prin formularul de contact și explici ce sa întâmplat.
https://www.orange.ro/contact/
In funcție de răspuns poți să te adresezi mai departe către autoritățile competente.
Daca ai dreptate cu siguranță se va găsi o soluție pentru problema ta.
la 03-02-2025 04:10 PM
Salutare!
Clar și neapărat trebuie sesizare din secțiunea Contact , mai jos în pagină, unde scrie Trimite-ne un mesaj, iar apoi completezi spațiile și câmpurile aferente, iar după ce le explici tot ce trebuie, dai ,,Trimite" și vei avea numărul de înregistrare al sesizării pe email. Ar trebui să se analizeze și sper să se rezolve problema, dacă le explici detaliat și clar ceea ce s-a întâmplat sau cum crezi că s-a întâmplat.
Baftă multă!
la 04-02-2025 08:01 AM
Salutare!
Cum a fost prelungit contractul si care este motivul pentru care ai primit refuzul?
Confirmarea prelungirii ar trebui sa fie pe mail (si in contul My Orange, in sectiunea contracte), iar informatiile privind documentele se ofera doar titularului (sau imputernicitului cu procura notariala).
la 06-02-2025 10:12 AM
@Flotb, ai luat legatura cu colegii noștri? S-a rezolvat situația?
@Orange Romania S.A. 2025
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J40/10178/1996
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor