anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Cum procedez daca m-am trezit cu un contract nou fara acordul meu?

Cum procedez daca m-am trezit cu un contract nou fara acordul meu?

Mi sa transmis ca nu pot rezilia deaoarece au trecut 14 zile, repet ca nu am avut cunostinta de acest contract pana cand nu a venit factura.

8 Răspunsuri 8

MihaiC99
Campion certificat

Salutare!

Contacteaza serviciul clienti Orange si deschide o sesizare in acest sens pentru a verifica exact ce sa intamplat in cazul tau. O poti face telefonic sau prin chatul din aplicatia my orange. Cere sa se deschida un tichet in acest sens.

Pololică
#StarMember

Salutare!

Poti cere copia contractului si ceri suspendarea abonamentului respectiv (doar a numarului pe care nu-l recunosti) pana la solutionarea problemei. O sa fie nevoie de putin timp pentru verificari (adica tu reclami, dar va nevoie sa se verifice daca ce reclami este real sau altceva).

Totusi, poti sa ne povestesti daca ai achizitionat vreun telefon nou (online sau in magazin fizic)?

Știai că întrebarea ta îi ajută si pe alții? Detaliază succint și marchează răspunsul pe care îl consideri ca ți-a fost de ajutor.

MihaiC99
Campion certificat

Avand in vedere ca a primit raspunsul ca au trecut 14 zile, cel mai probabil sa facut online sau telefonic. Important este daca sa facut pentru a se putea achizitiona un telefon, cum se mai practica.

Am contactat serviciul clienti, am facut sesizare, astept raspuns. Operatorul din call center a spus ca mi-a fost facut contractul de catre un agent, telefonic. insa nu a fost inregistrata convorbirea. Eu nu am dat acord pentru contract, nu am semnat nu am primit vreoun contract sau vreo oferta. 

In acest caz, va trebui sa astepti raspunsul la sesizarea făcută 

Este vorba de prelungirea/ modificarea unui serviciu de internet fix !

Vio73
#StarMember

Salutare!

Dacă este contract de reprelungire și ai sesizat deja, de la data facturării se va reveni la ceea ce ai avut inițial.

Baftă!

Dacă te-a ajutat vreunul dintre răspunsurile oferite, bifează-l ca soluție și dă un like.

DanielaH
Moderator

@mazarevalentin, s-a rezolvat/ clarificat situația?

Respectă și vei fi respectat(ă), tratează toți membrii așa cum ai vrea și tu să fii tratat(ă).