anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Fidelizare cu abonament de 3 euro

user_14349677
Junior

Buna!

Am un abonament de 3 euro, (6 euro cu 50% reducere)Fun plus! In magazinul online daca prelungesc cu 24 luni sa cumoar un telefon, o sa pierd reducerea de 50% la abonament? Acum 2 ani aproximativ daca prelungeai contractul ramanea la acelasi abonament cu reducere, dar mai nou cred ca nu ramane reducerea, ca la suma unde scrie valoarea abonamentului arata 5 euro (6 euro redus cu 1 euro). Cineva a prelungit abonamentul asemanator in ultimele luni?

Am vorbit cu serviciul clienti si au spus ca se pierde reducerea de 50% , dar nu stiu daca este chiar asa sau nu, de multe ori gresesc!

Multumesc pentru raspuns!

1 Soluţie acceptată‚

Pololică
#StarMember

Salutare!

Reducerea trebuie aleasa: ori la servicii, ori la aparatura. Cand ai facut simularea anterioara, cred ca telefonul avea pret "la liber" cu reducere prin puncte si cod de reducere. O achizitie similara am facut in urma cu cativa ani, dar abonamentul nu era redus cu 50% (era la pret de fidelizare cu posibilitate de achizitie de telefon).

Știai că întrebarea ta îi ajută si pe alții? Detaliază succint și marchează răspunsul pe care îl consideri ca ți-a fost de ajutor.

Vizualizare soluţie în postul original

10 Răspunsuri 10

user_14349677
Junior

Screenshot_20260319_150908_com.android.chrome.jpg

 Asa arata cnad doresc sa prelungesc!Mai de mult scria abonamentul tau si ramanea acelas abonament cu reducere!

MihaiC99
Campion certificat

Salutare!

Dacă alegi să achiziționezi un abonament împreună cu un telefon, nu vei mai beneficia de reducerea actuală de 50% pe care o ai cum. Prețurile aplicate vor fi cele rezultate din simularea pentru cumpărarea unui telefon cu prelungirea abonamentului în magazinul online.
În schimb, pentru abonamentele fără telefon, poți obține o astfel de reducere (in anumite conditii) solicitând o ofertă personalizată prin serviciul de relații cu clienții, în cazul în care aceasta nu este disponibilă in contul tau my Orange.

Regulament Campanie Oferta SIMO (LOYALTY & ACQUISITION) 

Multumesc pentru raspuns!

Multumesc pentru raspuns!!!

Pololică
#StarMember

Salutare!

Reducerea trebuie aleasa: ori la servicii, ori la aparatura. Cand ai facut simularea anterioara, cred ca telefonul avea pret "la liber" cu reducere prin puncte si cod de reducere. O achizitie similara am facut in urma cu cativa ani, dar abonamentul nu era redus cu 50% (era la pret de fidelizare cu posibilitate de achizitie de telefon).

Știai că întrebarea ta îi ajută si pe alții? Detaliază succint și marchează răspunsul pe care îl consideri ca ți-a fost de ajutor.

Multumesc pentru raspuns!!!

Vio73
#StarMember

Salutare!

Foarte pe scurt, da.Cu siguranță vei pierde tot ce ai avut, pentru că totul se resetează.

Baftă!

Dacă te-a ajutat vreunul dintre răspunsurile oferite, bifează-l ca soluție și dă un like.

Multumesc pentru raspuns!!

Razvan
#StarMember

Salutare! La achiziția unui telefon prin prelungirea abonamentului curent, nu se mai păstrează și reducerea actuală de 50%. Se mai dau în situații punctuale cate 1euro/lună reducere, funcție de pachetele active/valoarea abonamentelor active pe cont.

Salutare! Dacă te-a ajutat vreunul dintre răspunsurile oferite, bifează-l ca soluție ca să fie de ajutor și altuia altă dată în aceeași situație.

Multumesc pentru raspuns!!!!