Abonament
Află tot ce ai nevoie să știi despre abonamentul tău: opțiuni disponibile, oferte de portare, modificare abonament.
anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Postări pe forum

Consilier Orange

Mi-e în câteva zile mi se termină contractul de abonament și am solicitat trecerea pe cartelă.Azi dimineață am fost sunat de un tip de la Orange, care a dorit să mă convingă să rămân pe abonament. Mi-a făcut o ofertă, nu am acceptat.De ce? Pentru că ...

Lucian72 de către Junior entuziast
  • 264 Vizualizări
  • 14 răspunsuri
  • 16 aprecieri

Soluționat! Se poate plati taxa de reziliere din garantie?

Salut! As vrea sa reziliez un abonament. Cand am facut primul abonament, am fost pus sa platesc o garantie, din care nu a scazut suma pentru ca nu am ajuns inca in luna a 6-a. Se poate plati taxa de reziliere din acea garantie sau trebuie sa o plates...

nusunteu de către Începător
  • 120 Vizualizări
  • 3 răspunsuri
  • 2 aprecieri

Soluționat! Am refuzat o ofertă Orange. Ce a urmat mi se pare inacceptabil

Am avut o experiență foarte neplăcută cu Orange, iar problema principală nu este suma în sine. Nu este despre câțiva lei în plus sau în minus. Este despre atitudine.Am fost contactat pentru reînnoirea abonamentului și mi s-a prezentat o ofertă de 3,5...

Ovidiu80 de către Începător
  • 502 Vizualizări
  • 25 răspunsuri
  • 32 aprecieri

Mai merita sa fii abonat Orange?

Dupa 21 de ani de abonament Orange pe care-i fac luna viitoare (si inca 2 ani si 11 luni pe alt numar),am ajuns sa-mi pun intrebarea daca mai merita sa fii abonat Orange!1.Vad ca s-a terminat cu incarcarile prepay la care se primeau 20 puncte TY pent...

andylupescu de către Junior entuziast
  • 519 Vizualizări
  • 21 răspunsuri
  • 12 aprecieri

Soluționat! Alegere data portare

Buna ziua.Vreau sa portez un numar la orange dar formularul online nu ofera optiunea de a alege data efectiva a portarii conform precizarilor ANCOM. Cum procedez? Nu as vrea sa se realizeze portarea inainte de o anumita data, dar cu precizarea ca ma ...

mschumiv de către Junior entuziast
  • 147 Vizualizări
  • 7 răspunsuri
  • 4 aprecieri

Soluționat! [Rezolvat] Voi ați mai întâlnit asemenea batjocură sau înșelătorie

Salut! Am făcut prelungirea a 2 abonamente Fun Plus, 9 euro. Pe perioada contractuală de 2 ani, o reducere de 5 euro la fiecare. Am solicitat un telefon. Am ales un Samsung Galaxy A17 5G. Abonamentele le-am confirmat electronic din email. Am descarca...

Nikus de către Junior
  • 448 Vizualizări
  • 13 răspunsuri
  • 28 aprecieri

Ma voi intoarce la Vodafone

Dupa data de 2 mai 2024 pot negocia contractul si pot achizitiona un telefon. Surpriza, voi face cerere de reziliere si voi plati cele 3 luni (in avans, prevazute de lege si ascunse de toti operatorii) si ma voi muta cu telefonia mobila la Vodafone.M...

Fost Membru de către Neaplicabil
  • 12744 Vizualizări
  • 20 răspunsuri
  • 30 aprecieri

Soluționat! Telefon in rate la prelungirea abonamentului

La prelungirea abonamentului nu pot beneficia de cumpararea unui telefon in rate introduse in abonament fara a fi nevoit sa dau avans ? Am abonament de 18 euro acum 

Danut100 de către Începător
  • 110 Vizualizări
  • 5 răspunsuri
  • 3 aprecieri

Reofertare si prelungire

Salutare!Am  o mare dezamagire legat de prelungire, am 4 abonamente la care am cerut reofertare pentru prelungire si am primit o slaba oferta... in afara de internet nelimitat 5G si catva centi reducere nu am primit nimic. Vroiam sa pastrez pacherul ...

A__Claudiu de către Explorator
  • 633 Vizualizări
  • 39 răspunsuri
  • 43 aprecieri