anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Doresc sa intrerup contractul cu Orange, cum pot sa fac?

Ela_2
Începător
Doresc sa intrerup contractul cu Orange, cum pot sa fac?
1 Soluţie acceptată‚

FaraUnID
Campion certificat

Pentru a închide un abonament Orange este necesar să ne trimiți o cerere, cu 30 de zile înainte de data la care se dorește închiderea efectivă.

 

Cum trimit cererea?

Intră în secțiunea Contact (https://www.orange.ro/contact/), completează datele tale în formular şi menţionează că doreşti închiderea abonamentului.

 

Când mi se închide abonamentul?

Abonamentul tău se va închide după expirarea celor 30 de zile, la prima dată de facturare.

De exemplu: dacă abonamentul tău are următoarea dată de facturare 23 februarie 2018, cererea trebuie să fie trimisă până pe data de 23 ianuarie 2018, cel mai târziu.

Vizualizare soluţie în postul original

17 Răspunsuri 17

GunieMC
Începător

Salut, iti pot raspunde eu.
Esti liber sa te rezilia oricand vrei tu, taxa de reziliere este ABUZIVA conform Lege 193/2000 (eu am reziliat de mult la Orange dar ei nu vor sa recunoasca acesta lege si a trebuit sa merg prin ANPC ) 
Singura idee este ca acum depinde daca ai luat sau nu abonament cu telefon in rate .
Daca a fost un pret promotional - poti rezilia, este riscul LOR nu al tau ( asa am avut eu am platit 100 Euro un telefon si atat nu aveam rate )
Daca ai rate la telefon acelea raman, daca nu ai atunci poti rezilia oricand.

Salut!

Mai explica-mi o data care e faza cu ratele, ca nu se intelege... Daca vina este la Orange, este irelevant daca telefonul este in rate sau platit totul la inceput. Nu se plateste nimic suplimentar.

Caz concret:

  • prelungesti abonamentul si mai raman de plata 100E si alegi sa platesti acea suta de euro in 24 de rate  (adica 4.17E pe luna). Daca Orange decide sa mareasca abonamentul (deci vina Orange), vei plati mai mult daca refuzi? Vei plati aceeasi suta (nu conteaza ca o platesti la inceput ["banul jos"] sau in rate [cei 4.17E]). Singura diferenta e ca va fi nevoie sa platesti restul de rate ramase (atentie, doar ratele si consumurile neacoperite de abonament).

Legat de abuz, a inceput sa fie vanturat cuvantul cam des si nu cred ca e folosit corect. ANPC, cum am spus-o si alte dati, au juristi care nu si-au gasit locul in alta parte (ca sa nu incep sa dau drumul la cuvinte neprietenoase cu institutia). Gandeste-te ca in urma cu vreo 6 ani si putin am pus o intrebare legata de modul de calcul (tot o taxa penalizatoare, dar la Vodafone) si mi s-a dat dreptate. Eu intrebam daca e corect (chiar nu stiam daca este corect sau nu) si mi s-a spus ca am dreptate. Legat de ce anume... Dumnezeu cu mila.

Anonim
Neaplicabil

Super mă duc să reziliez contractul.

Trebuie sa fac un print la legea 193/2000 și după care merg la ANPC.

Și dacă ANPC nu ia o decizie favorabilă mie ce fac?