Eu am facut cerere de portare in data de 15, am primit un sim Orange cu alt numar, iar portarea trebuia sa fie facuta in data de 21, dar, au mai intarziat cei de la Vodafone portarea cu 1 zi. Orange a dat sms cu intervalul de portare si, in data de 22, dupa pranz, deja suna noul telefon, pentru ca se incheiase portarea.. Depinde cum ai facut cererea de portare, daca a fost telefonic, trebuiau trimise niste documente si primeai un contract pe care sa-l trimiti inapoi semnat si trebuia sa suni pentru a-ti fi activat sim-ul nou.. daca ai facut cerere de portare intr-un Orange shop, tot acolo ar trebui sa mergi sa vorbesti sau sa contactezi serviciul clienti, telefonic la 300 sau prin chat, cu transfer la un consulant.. Portarea nu te scuteste de a plati datoriile pe care le ai la vechiul furnizor.. poate fi si asta un motiv sa-ti amane portarea.. Ai dat putine informatii.. Pot fi multe motive pe care numai tu si furnizorii de telecomunicatii le stiti..
Numarul temporar este necesar pentru a putea comunica pana se rezolva transferul..