anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

De ce nu pot cumpăra un telefon nou la prelungire abonament?

cbnstefan
Junior

De ce nu pot cumpăra un telefon nou la prelungire abonament dar cu modificarea prețului abonamentului actual ?

9 Răspunsuri 9

Radutuby
#StarMember

Salutare, 

Acest lucru se întâmplă pentru că telefonul este oarecum subvenționat din abonament.

În concluzie este oarecum normal să fie necesară trecerea la un abonament mai scump, pentru că altfel Orange nu ar putea acoperi reducerea telefonului sau riscul financiar ar fi prea mare pentru ei. 

Până la urmă este o schemă de business și asta face parte din strategia  comercială a operatorului.

„Less noise. Better signal.”

Cand prelungești abonamentul (expirare perioada) poti opta pentru orice abonament exact cum ai fi un abonat nou,dar din pacate aplicația nu te lasă sa iti faci un abonament mai mic ci doar unul egal sau mai mare,poti face asta cuun reprezentant la telefon sau in magazin.

Si poti lua si telefon la oferta.Poti lua si telefon ( daca nu a trecut perioada contractuala) daca mărești abonamentul si daca nu ai luat inițial altul( telefon)

delfinas
#StarMember

Stefan, poti sa ne dai mai multe detalii? Ce abonament ai acum, de cand si la ce abonament vrei sa treci?

Daca vrei si telefon, dar si abonament redus, nu se poate. Daca ai iesit din perioada contractuala, poti lua ori telefon, ori abonament la pret redus.

Ai găsit răspunsul potrivit? Marchează-l ca soluție si/sau oferă-i o apreciere, așa îi ajuți și pe ceilalți să-l descopere mai ușor!

Am abonamentul Smart Plus 30 și perioada contractuală expiră pe 17.04.2026. Vreau să trec la un abonament inferior Smart Plus de 15,25 Euro și să cumpăr un telefon. Menționez că pe ultima factură am fost atenționat că îmi expiră abonamentul și trebuie să fac modificări cu cel puțin 30 de zile înainte de expirarea contractului.

MihaiC99
Campion certificat

@cbnstefan, contacteaza serviciul clienti orange si cere sa fii contactat de departamentul ofertare pentru o oferta personalizata. Le poti detalia ceea ce doresti

De obicei, cat timp esti in perioada contractuala, nu poti trece la un abonament inferior. Asteapta sa se termine perioada contractuala si abia dupa aceea poti cere trecerea la un abonament mai mic. Nu stiu ce mesaj ai primit, dar abonamentul nu expira, el continua cat timp nu renunti tu la el. Daca poti face o pozala acel text, sa ne dam seama exact ce se spunea acolo, ar fi minunat. Ar mai fi o situatie, daca ai abonamentul Smart Plus 30, dar ai avut o oferta redusa, aceea expira cand se termina perioada contractuala si revii la pretul intreg al abonamentului.

Ai găsit răspunsul potrivit? Marchează-l ca soluție si/sau oferă-i o apreciere, așa îi ajuți și pe ceilalți să-l descopere mai ușor!

MihaiC99
Campion certificat

Salutare!

La prelungirea unui abonament împreună cu achiziția unui telefon, nu mai poți beneficia de aceeași ofertă ca în cazul achizitiei/prelungirii unui abonament fără telefon (de exemplu, reducerea de 50% aplicată la semnare).
Prelungirea contractului impreuna cu achizitia unui telefon se poate realiza în ultimele 6 luni ale perioadei minime contractuale (trebuie sa treaca 18 luni de la semnarea contractului) sau în orice moment, dacă perioada minimă contractuală a expirat.

Vio73
#StarMember

Salutare!

Dacă vrei să faci asta, vei putea numai după cele 24 de luni. Dacă ai cele 24 de luni împlinite și tot nu îți dă voie, ia legătura cu cei de la Magazinul online, la adresa magazinonline@orange.ro și le spui acest lucru. Am pățit și eu să nu pot lua telefon la un abonament mai mic nici după 24 de luni și așa am rezolvat.

Baftă multă!

Dacă te-a ajutat vreunul dintre răspunsurile oferite, bifează-l ca soluție și dă un like.

DanielaH
Moderator

@cbnstefan, ai luat legatura cu colegii noștri? S-a rezolvat situația?

Respectă și vei fi respectat, tratează toți membrii așa cum ai vrea și tu să fii tratat.