anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Data expirare contract dupa prelungire abonament cu 24 luni si achizitie telefon

Bog_3
Începător
Salut, am un abonament de 7 eur si vreau sa cumpar un telefon nou la fidelizare prin programul Thank you prelungind abonamentul meu cu 24 luni. Intrucat abonamentul tocmai a fost prelungit cu 24 luni in data de 22 decembrie 2020 fara achizitia unui telefon iar actuala data de expirare contract apare 22.dec.2022, imi puteti spune care va fi noua data de expirare contract dupa achizitia telefonului cu prelungirea pe 24 luni?
Multumesc.
1 Soluţie acceptată‚

Salut, Bog_3! Perioada contractuala a abonamentului va expira la 24 luni din momentul achizitiei telefonului.

Vizualizare soluţie în postul original

4 Răspunsuri 4

svetalex
Senior certificat
noua perioadă contractuală se adaugă la cea rămasă. Adică dacă prelungești abonamentul cu 12 luni, noua perioadă contractuală va fi 22 dec. 2023

Jay
Campion certificat
Salut! Din moment ce nu ai luat telefon la prelungirea facuta in decembrie, noua perioada minima contractuala va expira la 24 de luni de la achiziția telefonului.. Nu poti avea perioada minima contractuala 36/48 de luni.. stiu ca si înainte exista limita de 30 de luni, daca nu ma înșel, acum, cu atât mai mult nu cred ca se adaugă.. Dar, daca ești hotărât sa faci achiziția, vei afla și, dacă nu ești mulțumit de ceea ce primești pe mail, dupa ce citești contractul, ai termen 30 de zile sa renunti.. Eu am achiziționat un telefon in februarie 2020, pe un abonament care expira în iulie 2020 și, perioada minima contractuala pentru acel număr de telefon este februarie 2022.. deci, la 24 de luni de la achiziție.. Insa, tu spui ca ai abonament de 7 euro, iar online acest tip de abonament nu exista, l-ai făcut la fidelizare si-atunci, daca faci achiziția online, pentru triplare puncte, nu vei putea alege prelungire cu abonament de 7 euro.. Va trebui sa vorbești cu un consultant sa vezi cum/daca poți face achiziția păstrând abonamentul cu pret si resurse, dar, profitând si de oferta de triplare..

Vio73
#StarMember
Se va prelungi perioada contractuală din momentul semnării unui nou contract, cu 12 sau 24 de luni, în condițiile semnate la achiziția telefonului.

Salut, Bog_3! Perioada contractuala a abonamentului va expira la 24 luni din momentul achizitiei telefonului.