Salut Orange Assistant!
Numarul este intr-adevar de prepaid, ceea ce explica de ce nu functioneaza chestia asta. Mersi frumos de informatii. Nu stiam chestia asta.
Ceea ce mi se pare ciudat, si poate se poate updata acest feature, e ca totusi accesul la redirectionarea catre casuta vocala este gratuit pentru toata lumea, din cate stiu eu. Deci...nu vad de ce nu ar putea sa functioneze la fel si pe prepaid.
Cred ca motivul pentru care s-a decis chestia asta este pentru ca, in general (si asta e iarasi un feature care nu inteleg de ce nu ar fi disponibil si pentru prepaid), nu poti face redirectionarea apelurilor catre un alt numar de telefon, decat daca esti abonat. Ceea ce are un oarecare sens. Dar catre casuta vocala...consider ca nu ar trebui sa fie nicio diferenta daca clientul e prepaid sau abonat.
Cu alte cuvinte, daca intentia de redirectionare este catre casuta vocala, sa o poti face cu cod indiferent daca numarul care cere redirectarea e prepaid sau abonament.
Iar in ceea ce priveste anularea redirectionarilor...chiar nu vad de ce ar fi vreo diferenta intre abonament si cartela. :)
Mai pe scurt:
daca ceri redirect catre alt numar si esti prepaid -> deny
daca ceri redirect catre casuta vocala si esti prepaid -> allow
daca ceri anularea tuturor redirectionarilor (vei avea doar redirectionari catre casuta oricum) -> allow
Plus ca, din ce pot eu sa-mi dau seama, nu e o problema sa-ti activezi/dezactivezi casuta vocala de pe prepaid. Nu asta e problema. Doar ca n-o poti face usor, cu cod.