anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Cum dezactivez casuta (mesageria) vocala la Orange?

Romy
Începător
Cum dezactivez casuta (mesageria) vocala?
1 Soluţie acceptată‚

DanielaH
Moderator

Mulțumim tuturor pentru răspunsuri! Facem aici un rezumat. Pentru a dezactiva căsuța vocală (mesageria vocală) puteți folosi una dintre variantele de mai jos:

  • din aplicația My Orange, secțiunea "Mai multe" (dreapta jos) -> Servicii -> Mesagerie vocala -> Dezactivare
  • din contul My Orange accesat pe calculator - secțiunea Servicii -> Mesagerie vocala
  • apel gratuit la *100# - alegi ramura 5 (Roaming, International si mesagerie vocala) -> ramura 4 (mesagerie vocala) -> ramura 1 (dezactivare)
  • chatbot Djingo din orange.ro
  • apel la 300
  • Orange shop

Vizualizare soluţie în postul original

53 Răspunsuri 53

DanielaH
Moderator
@arsradu, codul ##002# este folosit pentru anularea redirecționărilor. Ce se întâmplă când îl tastezi? E am făcut acum o probă și funcționează.

Neaplicabil
Buna Daniela! Atasat mai jos screenshot-uri de pe iOS si Android dupa tastarea acelui cod. Daca ar trebui sa mearga, la mine nu cred ca a mers vreodata. :)) Asa cum nici codurile standard de activare a redirectionarilor (cand nu esti in aria de acoperire de exemplu) nu par sa functioneze nici ele. Sau poate nu stiu eu cum. Posibil bug...? Eu unul am presupus dintotdeauna ca asa e implementarea la Orange. Atipica. :)) Si avand in vedere ca inca nu exista un mesaj simplu pentru cazul in care nu se raspunde dupa 30s (si nu ai casuta activata), sa stie omu' ca nu esti pe langa telefon, nu ma astept sa se rezolve prea repede nici chestia asta. Dar cine stie? Poate, poate. :))

Razvan
#StarMember
@ade13,La mine funcționează apelul în așteptare, inclusiv pe 4G, in schimb mesajul de la căsuța vocală nu intră dacă sun de pe 3G pe 4G, hiba aceasta încă nu a fost rezolvată la ORO.

Salut, arsradu! Daca numarul Orange de pe care accesezi codul ##002# este cartela PrePay, primesti, intr-adevar, mesaj de eroare. Accesul la redirectionari este disponibil numai abonatilor.

Neaplicabil
Salut Orange Assistant! Numarul este intr-adevar de prepaid, ceea ce explica de ce nu functioneaza chestia asta. Mersi frumos de informatii. Nu stiam chestia asta. Ceea ce mi se pare ciudat, si poate se poate updata acest feature, e ca totusi accesul la redirectionarea catre casuta vocala este gratuit pentru toata lumea, din cate stiu eu. Deci...nu vad de ce nu ar putea sa functioneze la fel si pe prepaid. Cred ca motivul pentru care s-a decis chestia asta este pentru ca, in general (si asta e iarasi un feature care nu inteleg de ce nu ar fi disponibil si pentru prepaid), nu poti face redirectionarea apelurilor catre un alt numar de telefon, decat daca esti abonat. Ceea ce are un oarecare sens. Dar catre casuta vocala...consider ca nu ar trebui sa fie nicio diferenta daca clientul e prepaid sau abonat. Cu alte cuvinte, daca intentia de redirectionare este catre casuta vocala, sa o poti face cu cod indiferent daca numarul care cere redirectarea e prepaid sau abonament. Iar in ceea ce priveste anularea redirectionarilor...chiar nu vad de ce ar fi vreo diferenta intre abonament si cartela. :) Mai pe scurt: daca ceri redirect catre alt numar si esti prepaid -> deny daca ceri redirect catre casuta vocala si esti prepaid -> allow daca ceri anularea tuturor redirectionarilor (vei avea doar redirectionari catre casuta oricum) -> allow Plus ca, din ce pot eu sa-mi dau seama, nu e o problema sa-ti activezi/dezactivezi casuta vocala de pe prepaid. Nu asta e problema. Doar ca n-o poti face usor, cu cod.

Razvan
#StarMember
Redirecționarea către nr. ##002# merge doar cu datele activate.

Ioooo
Începător
Pentru a dezactiva căsuța vocală (mesageria vocală) puteți folosi una dintre variantele de mai jos: din aplicația My Orange, secțiunea "Mai multe" (dreapta jos) -> Servicii -> Mesagerie vocala -> Dezactivare din contul My Orange accesat pe calculator - secțiunea Servicii -> Mesagerie vocala apel gratuit la *100# - alegi ramura 5 (Roaming, International si mesagerie vocala) -> ramura 4 (mesagerie vocala) -> ramura 1 (dezactivare) chatbot Djingo din orange.ro apel la 300 Orange shop

Manuela888
Începător

Cum pot activa/ dezactiva mesageria vocala?

Salutare!

Ai detalii aici:

https://www.orange.ro/help/cum-activezdezactivez-mesageria-vocala-11328

Sper să reușești!

Baftă!