anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Reziliere contract abonament orange

Anonim
Neaplicabil

Bună.Am făcut ieri la un magazin Orange din Arad, prelungire de contracte pe trei numere.Am luat un telefon mai performant și pentru soț am cerut unul cu butoane.pt soț am primit două telefoane zicând că sunt gratis ",nu sunt gratis " ,sant trecute pe factura.Surpriza a fost că intrând în contul Orange astăzi am văzut că am un abonament de șase euro in plus .In magazin nu mi-au spus nici un cuvânt despre așa ceva. In magazin am schimbat cartela in telefonul nou .Mesajele de la Orange nu le-am putut urmări  in magazin,le-am văzut doar astăzi,acoloa anunță că mi-au adăugat un abonament de șase euro. In cat timp pot sa reziliez contractul?

5 Răspunsuri 5

arsradu
#StarMember & March's Problem Solver

Salut

Teoretic, in 24 h in acelasi magazin. Mi se pare fascinant cata lume primeste asa cate un abonament de 6 Euro "cadou".

Client Orange

Anonim
Neaplicabil

Eu de vreo 2 ori era să primesc acel cadou 😅, ei se bazează ca 90% din clienți semnează ca primarul și nu citesc ce semnează 

Vio73
#StarMember

Salutare!

Mergi urgent în acel magazin (maxim 24 de ore) și cere în scris rezilierea, dar să ceri și număr de înregistrare la cerere, pentru că altfel nu prea este valabil ulterior, în caz de alte complicații. Insistă să ți se rezolve urgent problema!

Și altă dată, mai multă atenție la ,,din astea" gratis!

Succes!

Anonim
Neaplicabil

Alta data fi mai atent, nu îți da nimeni nimic gratis, întotdeauna exista o condiție pt orice ți se oferă gratuit. Sunt tot mai dese aceste cazuri și cei de la Orange ar trebui să ia masuri, efectiv daca mergi într-un magazin fie el shop ori store și zici va vrei să reîncărci o cartela ți se spune ca îți oferă ei o oferta mai buna și trebuie doar buletinul ca să îți înregistreze nr 😂 ti se spune ca de fapt nu e abonament ci este o cartela care se reîncărca automat lunar 😂. Așa au încercat să îl păcălească pe tata noroc ca ma sunat să îmi ceara părerea și i-am zis să mi-o dea la telefon pe angajata să îmi explice ce oferta minune ii face 😂, deja se enervase aia ca eu ii ziceam lăsați-l în pace ca nu vrea abonament aia cică dar nu e abonament e o cartela care se reîncărca singura . Deși toată lumea zice ca în Orange shop e mai ok ca nu se fac abuzuri au fix același comportament ca un store, ar face orice să facă targetul inclusiv să minta la greu

arsradu
#StarMember & March's Problem Solver

Se reincarca singura? Cu bani de unde? Sau e o cartela magica la care nu ai nevoie nici de bani? Consumi cat vrei si nu platesti nimic? 

Aparent oferta asta cu cartela care se reincarca automat lunar se face si telefonic. Din fericire nu mereu isi gasesc persoana potrivita care sa si accepte prostiile lor.

Client Orange