anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Ce se intampla cu abonamentul Orange cand decedează abonatul?

Ascary
Campion certificat
Poate pare ridicola intrebarea insa este o situatie reala la care ar trebui sa stim cum se procedeaza. Uneori pot ramane creante mari,rate etc si e bine sa nu fim luati prin surprindere mai ales cand abonatul decedat face parte din familie.
1 Soluţie acceptată‚

Miha_Z
#StarMember
Trebuie mers cu certificatul de deces la Orange si se va rezilia automat contractul. Sau poți trimite o cerere la serviciul.clienti@orange.ro însoțită de o copie a certificatului de deces.

Vizualizare soluţie în postul original

17 Răspunsuri 17

Salut! Bun venit în Comunitate!

Înțeleg că dorești rezilierea contractului sau a fost deja reziliat? Unde ai trimis cererea de închidere și certificatul de deces? Te așteptăm să revii cu mai multe detalii.

Respectă și vei fi respectat, tratează toți membrii așa cum ai vrea și tu să fii tratat.

Contractul s-a reziliat de mult,doar ca mai tarziu decat ar fi trebuit,a 3-a sau a 4-a oara cand trimisesem certif de deces,de fiecare data la alt call center agent .Acum 2 saptamani au venit cu ideea ca decedatul ar avea o datorie de 160 lei,in ideea in care eu personal am platit ultima luna,adica nov 2019(el a decedat pe 2.12.19) si eu,ca urmas,trebuie sa platesc,altfel se deschide proces

Razvan
#StarMember

Nu ai ce să plătești, atât timp cât a titularul a decedat. Dacă nu vor să înțeleagă, le poți spune într-un mail că te adresezi autorităților competente care să arbitreze această speță. 

Salutare! Dacă te-a ajutat vreunul dintre răspunsurile oferite, bifează-l ca soluție ca să fie de ajutor și altuia altă dată în aceeași situație.