anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Ce se intampla cu abonamentul Orange cand decedează abonatul?

Ascary
Campion certificat
Poate pare ridicola intrebarea insa este o situatie reala la care ar trebui sa stim cum se procedeaza. Uneori pot ramane creante mari,rate etc si e bine sa nu fim luati prin surprindere mai ales cand abonatul decedat face parte din familie.
1 Soluţie acceptată‚

Miha_Z
#StarMember
Trebuie mers cu certificatul de deces la Orange si se va rezilia automat contractul. Sau poți trimite o cerere la serviciul.clienti@orange.ro însoțită de o copie a certificatului de deces.

Vizualizare soluţie în postul original

17 Răspunsuri 17

Salut! Bun venit în Comunitate!

Înțeleg că dorești rezilierea contractului sau a fost deja reziliat? Unde ai trimis cererea de închidere și certificatul de deces? Te așteptăm să revii cu mai multe detalii.

Contractul s-a reziliat de mult,doar ca mai tarziu decat ar fi trebuit,a 3-a sau a 4-a oara cand trimisesem certif de deces,de fiecare data la alt call center agent .Acum 2 saptamani au venit cu ideea ca decedatul ar avea o datorie de 160 lei,in ideea in care eu personal am platit ultima luna,adica nov 2019(el a decedat pe 2.12.19) si eu,ca urmas,trebuie sa platesc,altfel se deschide proces

Razvan
#StarMember

Nu ai ce să plătești, atât timp cât a titularul a decedat. Dacă nu vor să înțeleagă, le poți spune într-un mail că te adresezi autorităților competente care să arbitreze această speță.