anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Ce se intampla cu abonamentul Orange cand decedează abonatul?

Ascary
Campion certificat
Poate pare ridicola intrebarea insa este o situatie reala la care ar trebui sa stim cum se procedeaza. Uneori pot ramane creante mari,rate etc si e bine sa nu fim luati prin surprindere mai ales cand abonatul decedat face parte din familie.
1 Soluţie acceptată‚

Miha_Z
#StarMember
Trebuie mers cu certificatul de deces la Orange si se va rezilia automat contractul. Sau poți trimite o cerere la serviciul.clienti@orange.ro însoțită de o copie a certificatului de deces.

Vizualizare soluţie în postul original

12 Răspunsuri 12

Jay
Campion certificat
Presupun ca tb sa mearga cineva cu un certificat de deces la Orange, sa fie intrerupt abonamentul... dar, n-am intalnit pe nicăieri informația.. Pentru a fi sigur ar trebui întrebat la serviciul clienti..

Razvan
#StarMember
Abonamentul va fi reziliat automat prin prezentarea certificatului de deces, de către rudele acestuia, către ORO.

Miha_Z
#StarMember
Trebuie mers cu certificatul de deces la Orange si se va rezilia automat contractul. Sau poți trimite o cerere la serviciul.clienti@orange.ro însoțită de o copie a certificatului de deces.

imch
Cunoscător certificat
Eu as avea un corolar la aceasta intrebare... Daca cel decedat nu e abonatul, e doar utilizatorul numarului? Exista vreo posibilitate sa reziliezi contractul pentru numarul folosit de acesta?

Jay
Campion certificat
@imch, probabil, titularul va trebui sa foloseasca acel abonament, vrea, nu vrea, sau sa gaseasca el o solutie, pana va putea sa-l rezilieze.. 🙂

Miha_Z
#StarMember
@imch e valabil doar pentru titularul contului. Operatorul nu are de unde sti cine foloseste un anumit numar si la cat de inventivi suntem, la fiecare deces putem invoca acest lucru ca motiv de reziliere.

Razvan
#StarMember
@imch, nu prea se poate. Mama a utilizat un număr de telefon, a decedat în 2015, eu eram titular. L-am redus la vremea respectiva la 2 euro/lună și apoi portat la digi și închis după vreo 2 luni, majorasera tarifele internaționale, nu mai știu exact.

Neaplicabil
Daca doresti sa inchizi abonamentul poti trimite o copie cu certificatul de deces la adresa: serviciul.clienti@orange.ro iar colegii se vor ocupa de inchiderea abonametului fara taxa de reziliere.

Si daca am trimis de cel putin 10 ori certif de deces si de fiecare data ma suna cate un coleg nou si niciunu nu schimba nimic in sistem?Tata e mort de 4 ani,am platit atunci ultima factura pe Nov si am anuntat ca posesorul abonamentului a decedat

Nici pana in ziua de azi nu renunta Orange,le trebuie sa platesc eu ca urmas 160 lei pe 3-4 luni si cica vor sa ma dea in judecata??

Salut! Bun venit în Comunitate!

Înțeleg că dorești rezilierea contractului sau a fost deja reziliat? Unde ai trimis cererea de închidere și certificatul de deces? Te așteptăm să revii cu mai multe detalii.

Contractul s-a reziliat de mult,doar ca mai tarziu decat ar fi trebuit,a 3-a sau a 4-a oara cand trimisesem certif de deces,de fiecare data la alt call center agent .Acum 2 saptamani au venit cu ideea ca decedatul ar avea o datorie de 160 lei,in ideea in care eu personal am platit ultima luna,adica nov 2019(el a decedat pe 2.12.19) si eu,ca urmas,trebuie sa platesc,altfel se deschide proces

Razvan
#StarMember

Nu ai ce să plătești, atât timp cât a titularul a decedat. Dacă nu vor să înțeleagă, le poți spune într-un mail că te adresezi autorităților competente care să arbitreze această speță.