anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Beneficii pentru abonatii cu vechime in retea

Mojyck
Junior
Sunt abonat de aproape 15 ani, ar fi frumos ca pentru abonați de peste 10 ani sa aibe internet mai mult, în condițiile în care o cartela prepay de 5 E are internet mai mult decât un abonament de 7 E. Voi ce ziceți?
1 Soluţie acceptată‚

Miha_Z
#StarMember
Si mie mi s-ar parea corect ca beneficiile de la PrePay 5 Euro sa fie aceleasi si la abonamentul de 5 Euro. Nu inteleg de ce pentru PrePay se acorda mai multe beneficii. Probabil se merge pe premisa ca la PrePay beneficiile sunt standard, iar la abonament daca esti un negociator bun, poti chiar sa-ti dublezi beneficiile. Dar acest lucru il poti realiza abia la terminarea perioadei contractuale. Oricum, ascultand si nemultumirile clientilor cu vechime au introdus si beneficiul Internet-ului bonus in functie de anii in retea. Probabil, cu timpul ne vor oferi si alte surprize, ascultand "nemultumirile si dorintele" noastre.

Vizualizare soluţie în postul original

17 Răspunsuri 17

Vio73
#StarMember
@Diana, Din păcate, ai mare dreptate. Dar greșeala este și a noastră, pentru că nu suntem mai atenți. Eu unul mi-am propus să schimb această situație pe viitor.
Dacă te-a ajutat vreunul dintre răspunsurile oferite, bifează-l ca soluție și dă un like.

Octavian1
Începător

In principiu sunt de acord cu aceste discuții, și eu am vreo 7 GB pentru vechimea pe care o știu ei pe numărul actual, însă ar fi trebuit să mai am câțiva ani buni pentru un număr pe care l-am închis anterior..... Problema mea este însă, că am viteza netului sub 10MB / secundă. Este foarte puțin, și pe anumite pagini de net, nu ai un răspuns cât de cât rezonabil!!!!!!!!!

Octavian1
Începător

Acest bonus pentru vechime este aproape praf in ochi din partea Orange întrucât nu asigură decât o viteza de sub 10MB/secundă. Nu prea și ce face cu această viteză decât să citești ziare online.