anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Abonati vechi fara beneficii la oferte.

dorelc
Junior entuziast

Am 21 de ani de Orange, ma rog cu tot cum s-au mai numit... Nu demult a fost, sau mai este, (nu stiu), o oferta de prelungire a abonamentului cu telefon in rate. Cei de la Orange uita ca au multi abonati pensionari, cu pensii vai de mama lor. Nu ne putem permite o prelungire a abonamentului la 15 E, sau mai mult. Mai ales ca datorita vechimii mai avem beneficii, contracte negociate. In cazul meu la telefon am abonament de 3,5 E. Nici nu sunt mare vorbitor, maxim doua ore pe luna. Daca credeti ca asa ne tineti legati, gresiti! Alte firme au oferte cu abonamente mult mai ieftine, plus telefon. Dupa parerea mea, daca mai vreti sa ne fidelizati doi ani, pai lasati-ne sa prelungim exact cu abonamentul pe care il avem. Aveam mare nevoie de un telefon nou pentru sotie, dar am ramas dezamagit de firma a carui client sunt. Asa ca odata cu expirarea contractului nu am sa ezit sa ma portez la o alta firma! 

23 Răspunsuri 23

MCostel
Explorator

Buna ziua,

Ne puteți da un exemplu de  o astfel de oferta.

Am fi interesați și noi.

Personal achiziționez telefoane din magazinele de profil.

La furnizorul de servicii mă interesează raportul preț calitate.

dorelc
Junior entuziast

Cred ca am fost destul de clar. Ce exemplu sa mai dau? Recent a fost oferta asta cu abonament nou sau prelungire cu telefon in rate. Se pare ca in Orange sunt toti bogati de-si permit abonamente intre 15-25 E. Eu sunt un pic mai greu de prostit, nu pun botul la asa ceva. Raport pret calitate au si altii stai linistit Costele, stiu unde bati. Si daca nu ai o explicatie la treaba asta lasa limbajul de lemn, binecunoscut companiilor. PA!

Tocmai asta spunem de ce sa iau un telefon in rate cu un abonament exagerat de scump.

Aleg un abonament accesibil și îmi iau telefon din magazinele de profil cu un discount mare (black friday).

Însă ați scris că alți furnizori au oferte mai bune de asta vă întrebam dacă va referiți la o oferta concreta.

dorelc
Junior entuziast

Daca vrei, iti arat concret, dar nu vreau sa fac reclama vreunui brand. Risc sa fiu dat afara de aici. Dar la 3,5 E cat am acum la Orange pot sa ma portez linistit la altii, unde mai am un abonament cu telefon cu 13 lei pe luna. Si e foarte ok! Deci ce vorbim? Plus ca am fost sunat si de la alte firme cu abonamente + telefon 4-5 E, ceea ce e mai acceptabil. Asa ca vorba lunga saracia omului. 

Va înțeleg punctul de vedere.

Însă aveți posibilitatea la sfârșitul contractului să cereți o oferta personalizata având în vedere vechimea avuta in rețea.

O zi frumoasa.

Muchalucha
Explorator entuziast

Hai frate ca nu asta este problema! Vrem calitate la preturi de toata jena de ieftine! Eu nu mai ating 900Mbps unde inainte atingeam si platesc de 10 ori mai mult ca tine la abonament! Inteleg sa ma revolt eu, dar tu ce **beep** de telefon vrei daca un abonament decent nu poti plati lunar? Si pe mine ma oftica ca rata la telefon mi-o calculeaza la jumatate din abonament, ma oftica ca nu am calitatea asteptata la pretul imens de abonament. Dar sa vreti calitate, intindere retea 5G viteza si semnal sublim cand se ingramadesc toti la 3-5 euro abonament.La abonamente ieftine telefoanele nu pot sa fie premium ci din alea de le foloseste 2 luni dupa care ai freezing si se deschid aplicatiile in doua secole. 

Pe bune, toti vreti preturi de maruntis la telefonie si date mobile! 

Nici pe mine nu ma dau banii afara din casa, dar semnal bun pe telefon, date mobile cu trafic si viteze imense sunt un must have in zilele noastre. Dar asta nu poti fara un pret decent. 

dorelc
Junior entuziast

Stai bland frate. Nu te agita... Fiecare cu ale lui. Sunt telefoane decente in jur de 1500 ron. Noi pensionarii nu suntem fitosi! Crezi ca ar trebui sa stau deoparte dupa ce am decontat abonamente 21 de ani si am fost absolut corect? Intrebarea mea a fost si este, daca tot prelungim, de ce nu putem exact cu abonamentul pe care il avem. In prezent am un Huawei P30 si nu a facut nici un freeze cativa ani, ba din contra se comporta foarte bine. Esti un ofticat, imi pare rau!

Muchalucha
Explorator entuziast

Nu trebuie sa stai deoparte, dar cand va aud to toti aici ca vreti abonamente de 5 euro ma apuca disperarea. Calitatea nu exista la 5 euro. Semnal bun, viteza si trafic nelimitat. Si stii care este marea problema ca tu consideri ca un apel in asteptre cu unul activ in timp ce ai doua siteuri deschise in browser si editezi un document tu fiind la coada la depus acte, toate in acelasi timp se numeste fiță. Se numeste munca. Iar un telefon de 1500 lei nu te ajuta ca am incercat.  Insa nu telefonul este problema ci calitatea semnalului gsm, datelor mobile. Telefoanele le iei si din alta parte. In rate cu avans sau cu banii jos dupa posibilitati. 

Calitatea serviciilor scade cu cat investitiile in infrastructura scad ca abonamentele sunt ieftine. Am ajuns sa nu mai ating mai mult de 400 Mbps ca Orange se transforma in DiGi. 

Nu stiu ce te miri. Nu am telefon de la Orange si abonamentul este pentru un an. Sunt practic in posibilitate permanenta de prelungire a aceluias abonament, fara sa imi ofere sa scad costul sau sa-l maresc! In schimb vad pe zi ce trece sa Orange scade ca si calitate si este normal daca el se Digidizeaza. Si bulgarii stau mai bine cu semnalul 5G in tara si pe litoral decat reusesc  Orange, Vodafone, Digi si Telekom sa stea la noi in tara. In Bulgaria ai semnal de 200 Mbps ca roman intre localitatile de pe litorall. Eu am in Constanta 80-120Mbps. Fa si tu diferenta!nIn Bulgaria nu exista DiGidizarea celorlalti cum avem noi in Romania!. 

dorelc
Junior entuziast

Eu nu prea umblu pe nicaieri deci daca mi s-ar acumula cat nu folosesc datele as da si la altii. Fiecare se gandeste in functie de situatia in care se afla. Si crede-ma eu pe Huawei am uneori 600 mb/sec pe wireless de la Orange care ma costa ghici cat? Ai ghicit, 5 Euro. Si am semnal excelent la telefon nu stiu ce calitate in plus as mai vrea. Eu vreau doar un lucru. Sa mi se prelungeasca abonamentul actual, asa cum e,cu un telefon care il vreau eu, si voi fi foarte corect cu plata ca in cei 21 de ani petrecuti in Orange. 

 Sa ai 80-120 Mbps este o viteza mai mult decât suficientă pentru date mobile.

Muchalucha
Explorator entuziast

Costel nu dau doar like pe facebook si nici nu ma uit doar la youtube sau tiktok. Pentru asta ai nevoie doar de cat spui. 

Muchalucha pentru restul există wifi-ul (locații fixe/servicii fixe) la date mobile nu îți garantează nimeni stabilitatea vitezei sau a semnalului.

Screenshot_2024-06-07-18-16-42-737_com.opera.browser-edit.jpg

Muchalucha
Explorator entuziast

Aveam la Telekom 20Mbps cupru. Am trecut la Orange si avem 600-700Mbps. La Telekom se bloca imaginea la Netflix, la Orange merge struna si unde exista 4k avem si 4k. La Telekom nu aveam ca nu puteai sa vezi nimic in mijlocul filmului imi spunea ca nu am internet. Reluam filmul si vedeam la rezolutie scazuta. Cine a facut recomandarile alea nu stie ce a recomandat! 

Folosim wifi si acasa si la servici si oriunde exista, dar ai nevoie si de date mobile si nici alea nu trebuie sa te dezamageasca. La navigatie ai nevoie de 4g sau 5g pentru ca in 3g cum intalnim in Romania pe mai toate drumurile publice nu merge bine si ratezi iesirea sau locul unde trebuie sa ajungi. Sunt scapari si lipsa de semnal pe kilometri intregi. 

Oricum o zi buna ca deja ne intindem prea mult. Fiecare cu lumea lui si cu pretentiile lui.