anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Apel nepreluat de la mine fara ca eu sa fi apelat

cudyta21
Junior
Cineva s a trezit cu apel nepreluat de la mine fara ca eu sa fi apelat. Apare in istoric la el dar la mine nu. Cum demonstrez ca nu am apelat acel numar. Si de ce apar astel de erori.
Persoana respectiva este in afara tarii si are roaming.
1 Soluţie acceptată‚

arsradu
#StarMember & February's Problem Solver
Daca nu apare pe desfasurator, nu prea ar avea de ce sa fie de la Orange. Poate sa sune, nu-i nicio problema. Dar ma indoiesc ca o sa-i ofere o solutie. Cu atat mai mult cu cat nu se intampla intotdeauna. De-aia ziceam eventual daca puteti sa incercati SIM-urile in alte telefoane. Macar sa vedem daca e de acolo. Si eventual o selectie manuala de operator pentru roaming. Nu vad ce ar avea acel operator, nu vad de ce ar creea problema asta, dar...in momentul asta, nu am nicio alta idee. Asa ca...nu putem decat sa incercam.
Client Orange

Vizualizare soluţie în postul original

33 Răspunsuri 33

FLo1
#StarMember
@cudyta21:E nevoie (necesar) să "demonstrezi" cuiva? Cine cere și cu ce ajută dovada? Ca informație, uneori unele aplicații de VoIP, la apelare fie nu comunică nici un număr (caz în care apelul ca anonim), fie comunică un număr aleator, cu prefixul "+407" (adică mobil de România). Nu cred că sunt alte motive. Un alt exemplu: apeluri nesolicitate din țări exotice. Acestea sunt generate tot de astfel de aplicații....

cudyta21
Junior
Da ar fi necesar sa demonstrez, e momentul ala cand iti pica fata ca vezi apelul nepreluat dar tu ai stat linistit. E f ciudat si ma irita asta

FLo1
#StarMember
Nu cred să fie cazul de "auto-apelare", mai ales dacă este vorba de un număr care nu l-ai avut în agendă. Sau să înțeleg că este cineva cunoscut ție? Atunci poți analiza (pentru liniștea ta) care aplicații au acces la agenda telefonului și să le elimini pe cele suspecte. Prea multe nu ai ce face /demonstra altceva.

cudyta21
Junior
Este un numar din agenda mea...la 30 minute dupa ultima discutie s-a trezit cu apel nepreluat de la mine din senin.

cudyta21
Junior
Cum imi dau seama de aplicatii?

Vio73
#StarMember
Salut! Vezi ce permisiuni ai dat, iar dacă mai pățești așa, va trebui să dai o revenire la setările din fabrică, după ce salvezi ceea ce ai în telefon ( agenda telefonică, pozele, etc). Dacă a fost doar o singură dată, îi poți explica persoanei respective că e o întâmplare nefericită, dar dacă se repetă, către această persoană sau către altele, lucrurile se complică și nu poți decât să procedezi cum ți-am spus mai sus! Baftă!

arsradu
#StarMember & February's Problem Solver
Daca vorbim de un apel efectuat, te poti uita si in detalii convorbiri pe contul My Orange. Dar vezi ca informatiile de acolo se actualizeaza cu intarziere de 72 de ore. Daca nu ai apalat tu, si nu mai are nimeni acces la telefonul tau, nu stiu ce sa zic. Dar daca la capatul celalat a existat un apel, m-as mira sa fie o eroare de retea. Asa, de ce n-ar suna si la alte numere? Se mai poate intampla sa apelezi fara sa vrei, in graba. Din neatentie. Saaau...sa fie telefonul in buzunar, sa se deblocheze si sa faca apel. Dar sansele sunt micronice sa si stearga apelul din lista, daca tu stii ca ar trebui sa fie acolo (pentru ca ai apelat anterior). Despre ce model de telefon e vorba? Android sau iOS?
Client Orange

Razvan
#StarMember
Eu am sunat de pe vodafone un nr. de vodafone si apelul s-a dus pe alt nr. vodafone. Numarul respectiv nu a raspuns, după care m-a sunat înapoi și nu înțelegeam de ce vorbesc cu altă persoană. In fine, am inchis apelul si am lăsat-o așa cum a căzut.

cudyta21
Junior
Deci am primit apel de la acel numar la ora 22.25..la ora 22.42 acea persoana s a trezit cu apel nepreluat de la mine dar eu nu apelasem...la mine nu apare ca apel efectuat in schimb la persoana respectiva apare ca nepreluat...e ff ciudat dar totodata as dori sa aflu o explicatie. Samsung A52 S

arsradu
#StarMember & February's Problem Solver
Am inteles. Si in tot timpul asta, telefonul a fost in posesia ta? Telefonul cred ca permite stergerea din lista de apeluri recente a anumitor apeluri. Dar daca tu nu ai facut asta, si nu ai apelat in niciun fel acea persoana, e foarte ciudat sa ii apara apel nepreluat, de la tine. Ramane, cum ziceam, sa verifici desfasuratorul de pe partea Orange. Vezi daca acolo exista sau nu un apel. Daca da, e foarte ciudat. Daca nu...cred ca undeva ori e o confuzie, ori nu stiu, voodoo. :)) Glumesc, evident. Tu de unde stii ca persoana respectiva are apel primit de la tine? Ti-a trimis un screenshot sau ceva? Sau ti-a zis verbal? Ai vazut apelul pe telefonul respectiv? Incerc sa iau in calcul toate posibilitatile. Pentru ca, din nou, de ce fix numarul ala? De ce nu a sunat pe altcineva din agenda? Coincidenta e un pic cam mare ca sa fie o simpla coincidenta.
Client Orange

cudyta21
Junior
Da am screenshot. Telefonul a fost la mine, am intrat pe alte aplicatii atunci dar nu pe apel. In fine..urmaresc desfasuratorul.

mihai_13
Maestru
- ca sa vezi ce aplicatii foloseste call phone si nu numai - urmezi pasii din screenshot uri - setari - aplicatii - 3 dots-trei puncte sus dreapta - manager permisiuni - telefon - call phone

cudyta21
Junior
Aseara s a intamplat acelasi lucru, apel nepreluat de la mine fara ca eu sa apelez..cu print screen cu tot...se intampla doar seara. Primesc apel de la acea persoana, dupa 10 minute se trezeste cu apel nepreluat de la mine fara ca eu sa apelez. Intre cele 2 apeluri am deschis doar o retea de socializare ..astazi simuland aceeasi chestie nu s a mai intamplat. E frustrant pentru mine si as vrea sa inteleg de ce se intampla.

arsradu
#StarMember & February's Problem Solver
Ai apucat sa te uiti cumva in desfasurator pentru apelul de data trecuta?
Client Orange