anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Activare abonament nou

Aura69bra
Începător

Bună seara am primit un abonament nou prin curier 

Din câte am înțeles se activează la două ore 

Au trecut vreo 8 și nimic

Se poate activa online?

1 Soluţie acceptată‚

FLo1
#StarMember

@Aura69bra: Bun venit în Comunitatea Orange. O situație similară a fost rezolvată pe acest topic contactând serviciul clienți. Încearcă mâine după 8:00 și te așteptăm pe topic cu actualizări ale situației. Numai bine. 

Dorești o Comunitate Orange mai bună? Marchează soluția întrebărilor inițiate de tine și oferă un like celor care te-au ajutat!

Vizualizare soluţie în postul original

7 Răspunsuri 7

FLo1
#StarMember

@Aura69bra: Bun venit în Comunitatea Orange. O situație similară a fost rezolvată pe acest topic contactând serviciul clienți. Încearcă mâine după 8:00 și te așteptăm pe topic cu actualizări ale situației. Numai bine. 

Dorești o Comunitate Orange mai bună? Marchează soluția întrebărilor inițiate de tine și oferă un like celor care te-au ajutat!

Vio73
#StarMember

Salutare!

De obicei, se activează în 2 ore, dar dacă nu s-a întâmplat acest lucru, suni la 0374300300 pentru activare .

Baftă!

DanielaH
Moderator

Aura, s-a activat abonamentul?

Respectă și fii respectat, tratează toți membrii așa cum ai vrea să fii tratat și tu.

FM
Explorator

Și eu am primit ieri cartela cu un nou abonament comandat online, dar tot nu s-a activat în 2 ore. Am vorbit pe chat cu un consultant Orange,  care mi-a spus că abonamentul e programat să se activeze pe data de 25 noiembrie.  

Dar a zis că mă poate ajuta cu o cerere pentru activare mai devreme. Cică durează între 1 și 3 zile lucrătoare.  

Alex_ORO
Ex Angajat Orange

Salutari,

Este o problema cunoscuta. Suna la 300 pentru a solicita ajutor in activarea cartelei.

#WeLikeOurCustomers
In ❤️ with learning

Am fost sunat aseară și s-a activat abonamentul. 

Salut, @FM ! 

Ne bucurăm că s-a rezolvat!