anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

2 cartele cu acelasi numar

Nicu_10
Junior
Buna. Stiti cumva daca se poate in momentul de fata sa ai doua cartele (nano sim-uri) cu acelasi numar de telefon (acelasi abonament)? Daca raspunsul e nu, stiti daca e in vedere sa se implementeze asa ceva pe viitor?
Multumesc.
1 Soluţie acceptată‚

Salut! Nu avem un astfel de serviciu si nu sunt planuri de dezvoltare in acest sens. Avem lansat doar serviciul de Number Share, unde poti gasi mai multe detalii aici https://www.orange.ro/servicii/number-share/

Vizualizare soluţie în postul original

22 Răspunsuri 22

Larahau
Începător
Pacat ca e patentat si e a lui T Mobile... Orange e prea "plin de el" sa se gandeasca la nevoile clientilor.

Ascary
Campion certificat
Larahau pai este atat de simplu sa iti pui un dispozitiv bluetooth in masina acum si nici nu costa mult. Cred ca ai iesi mai ieftin cu un bluetooth decat sa platesti doua SIM-uri cu acelasi numar. Cu noua legislatie rutiera nici nu concep sa nu am bluetooth in masina si chiar nu-i inteleg pe cei care risca amenzi uriase in loc sa-si monteze un sistem bluetooth,ca sa nu mai zic ca e atat de comod...

Argos
Începător
Si eu sunt interesat să folosesc mai multe camere 4 g cu aceleași SIM card,ce opțiuni exista la Orange?

FLo1
#StarMember
@Argos: Este simplu. Conectezi camerele printr-un sistem cu DVR sau conectate la router 4G care funcționează cu acel SIM. Nu e nevoie ca fiecare cameră să dețină propriul SIM, pentru că este ineficient. Topicul inițial era despre telefoane, iar în acest caz povestea se schimbă.
Aprecierea unui răspuns ajută o Comunitate și unește pasiuni!

geo2010
Junior
Referitor la camere de supraveghere 4g independente de wireless sau sau 3g cu același SIM ar fi fost super ok...nu toată lumea are acces pe coclauri la wireless....

Argos
Începător
Despre asta este vorba! Sa poți instala camere 4g in camp unde nu ai posibilitatea de wifi...

_lucian_
Începător

Nu se poate la Orange sau la Digi. Nu știu la alți operatori din România. Se poate în Germania, serviciul se numește Multi Card sau Multi Sim. Contra unui cost adițional de 2-3 Euro, poți avea chiar și 3 cartele pe același număr de telefon, putând-le utiliza și în Autoturism, tabletă, telefon, etc. 

VasT
Explorator entuziast

Momentan se poate doar la Vodafone si la Orange dar puțin diferit cu NumberShare pt 2 euro pe lună