la 13-11-2023 09:30 PM - editat ultima oară la 05-12-2023 10:43 AM de DanielaH
Dupa expirarea celor 24 de luni de reducere pentru abonamentul Smart 15 (de la 15 la 5 euro), in luna 25 voi plati tot 5 euro sau automat reducerea se anuleaza si voi plati 15 euro pe luna. In termenele si conditiile ofertei se sfecifica ca reducerea se aplică pe toată perioada contractuală. Din cate stiu perioada contractula se prelungeste automat cu cate o luna pana la renuntarea la contract.
Multumesc!
la 13-11-2023 09:45 PM
Bună seara,
Reducerea respectivă se aplică pe perioada minimă contractuală conform informației de pe pagina 2: 10 euro (TVA inclus) reducere la valoarea abonamentului pe perioada minima contractuala
Pe pagina 1 in dreptul numărului ai specificată Perioada minimă contractuală 24 luni
Din cele două informații se deduce că reducerea este aplicată timp de 24 luni nu și in timpul prelungirilor tacite.
Seară plăcută!
la 13-11-2023 09:45 PM
Bună seara,
Reducerea respectivă se aplică pe perioada minimă contractuală conform informației de pe pagina 2: 10 euro (TVA inclus) reducere la valoarea abonamentului pe perioada minima contractuala
Pe pagina 1 in dreptul numărului ai specificată Perioada minimă contractuală 24 luni
Din cele două informații se deduce că reducerea este aplicată timp de 24 luni nu și in timpul prelungirilor tacite.
Seară plăcută!
la 13-11-2023 09:58 PM
Nu am incheiat inca contractul si in consecinta nu stiu ce cuprinde exact. Am citit doar termenele si conditiile ofertei. Stiu ca au fost cazuri (si am facut si eu prelungiri ale abonamentului) in care reducerea ramanea valabila si dupa expirarea perioadei minime contractuale. In acest caz nu este foarte limpede. In situatia altor oferte se specifica clar ca dupa expirarea celor 12 sau 24 luni se revine la achitarea abonamentului integral. Multumesc pentru clarificari!
Seara frumoasa!
la 14-11-2023 05:22 AM
Salutare!
Reducerea este doar pe 24 de luni, iar din luna 25, abonamentul va fi 15 euro. Ți se prelungește contractul cu câte o lună, dar trebuie să ceri în ultima lună de contract sau în ultimele 3 luni, altă ofertă sau să îți iei ceva online.
Baftă!
@Orange Romania S.A. 2024
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J40/10178/1996
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor