anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

După cât timp pot sa schimb perioada contractuala?

Claudiu98
Începător

Buna ziua , mi-am făcut abonament de 2 zile fără scot telefon sau altele! Cel de Orange mi-a făcut abonament pe 24 de luni eu vroiam pe 12 luni după cât timp pot sa schimb perioada contractuala? Mulțumesc 

6 Răspunsuri 6

arsradu
#StarMember & March's Problem Solver

Salut,

Teoretic, si mai ales daca ai si semnat acel contract, dupa 18 luni.

Ar fi mai simplu sa reziliezi si sa faci altul. Sau...sa nu-ti mai faci deloc. Mai ales daca ai doar servicii de voce.

Ai aici mai multe detalii referitoare la inchiderea abonamentelor. Tot din sectiunea de Contact, poti si sa iei legatura cu un consultant, in caz ca se poate modifica doar perioada contractuala.

Client Orange

Pololică
#StarMember

Salutare!

Presupun ca acel "telefon scos" inseamna ca nu ai luat telefon cu pret redus. In orice varianta, modificarea perioadei se face la expirarea contractului curent. Se pot face acte aditionale, dar nu cred ca este vreun furnizor (de oricare ar fi el) care sa accepte injumatatirea perioadei minime contractuale dupa doar cateva zile de la semnare.

Cand ai facut contractul, ai primit ceva bonusuri (sau reduceri)? Cele pe 12 luni nu au reduceri sau beneficii suplimentare.

Totusi, ti-ai exprimat doleanta explicit ca vrei doar pe 12 luni? Inainte de Black Friday, pe site-ul Orange erau abonamente si pe 12 luni. Ma gandesc ca este o modificare temporara de nu le mai vad.

RafaHelper
#StarMember

Salut @Claudiu98,

Unde ai făcut acest abonament, in magazin, la telefon sau online?

În magazin 

Vio73
#StarMember

Salutare!

Dacă este pe 24 de luni, trebuie să renunți la el cât mai repede! Te sfătuiesc să mergi în magazinul în care ai făcut acel abonament și să spui că vrei pe 12 luni. Așa cum ți-a spus și Pololică, nu prea mai ai beneficii, dacă faci pe 12 luni. Trebuie să te decizi!

Baftă!

DanielaH
Moderator

Claudiu, s-a rezolvat situația cu contractul?