Întrebare fară răspuns

ACTIVARE opțiunea 5 valabilă 30 zile pe cartela prepay

Cum pot ACTIVA opțiunea 5 valabilă 30 zile de pe cartela prepay, dacă am reîncărcat cu credit? Instrucțiunile spun ca se toate face asta din orange.ro sau din My Orange, dar în My Orange am doar alte opțiuni pe care le pot activa, de exemplu dintre opțiunile cu minute mi-o arata doar pe cea de 14 euro!

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

@12300, bun venit în Comunitate!
Opțiunea de 5 euro este activă în My Orange.
Ai încercat din contul My Orange fiind logat sau nu? Poți atașa aici un screenshot cu opțiunile care îți apar (ascunzând datele personale)?

DanielaH
DanielaH

DanielaH

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Echipă
Custom field 2
DanielaH

@12300 , bun venit in Comunitate!!!
Dupa cum ti-am explicat si la topicul https://comunitate.orange.ro/questions/2714964-activare-optiuni-my-orange , daca incarci optiunea de 5 euro prin MyOrange, ai 30 de zile valabilitate, atat la "Optiuni minute, SMS si net", cat si la "Credit".
Vezi ca exista niste sageti stanga si dreapta, de unde poti derula lista cu optiuni de reincarcare, exista chiar si de 1 euro. Uita-te in capturile de ecran de sub textul asta.

Mulțumesc pentru răspunsuri, din păcate nu îmi sunt de folos în rezolvarea problemei.

Pentru DanielaH: Da, m-am logat în aplicație. Softul mă lasă sa activez tot felul de opțiuni ciudate. Dintre cele cu minute, mi-o arată doar pe cea de 14 euro. Și, de asemenea, pot reîncărca direct cu opțiune, valabilă însă doar 28 zile. Dar cu creditul pe care deja îl am, nu pot activa opțiunile obișnuite cu minute.

Pentru teacher_: Folosind aceasta cale pe care mi-ați indicat-o, pot reîncărca doar cu 28 zile valabilitate.

Pentru delfinas: Da, m-am uitat. În My Orange aceste opțiuni, de 5,6,7 euro etc. le pot activa doar dacă reîncarc DIRECT cu opțiunea dorită. Dacă apăs pe continuă, trebuie să fac plata cu cardul pentru opțiune. Nu pot activa NICIUNA din aceste opțiuni folosind creditul încărcat recent pe cartela Prepay. Concluzia este degeaba am reîncărcat cu credit, pentru ca nu îl pot folosi pentru opțiunea 5 euro cu minute, valabilă 30 zile. Trebuia sa reîncarc direct cu opțiune.

@12300: Mai așteptând încă o zi vei ajunge exact în situația ”28 de zile în loc de 30 de zile”. Urmarea: ce-ai avut și ce-ai pierdut? 1-2 zile în plus sau în minus, în condițiile în care nu reîncarci direct din My Orange cu opțiunea dorită, este această așteptare inutilă. Sper pentru tine ca viitoarea reîncărcare să fie din My Orange, direct cu opțiunea dorită.

FLo1
FLo1

FLo1

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
FLo1

Având credit, se poate activa automat Opțiunea 5 euro prin programare in My Orange, la "Reîncărcările mele". Adaugi Nr. de telefon pentru Reîncărcarea automata:
https://www.orange.ro/myaccount/reshape/recharge/my-recha...

Anonim
Anonim

Anonim

User level
Nivel
1
116 / 750
puncte
Custom field 2

Pentru NIKI: NU merge reincarcare automata decât dacă ai abonament. Asta îmi scrie în pagina. Nu merge și la prepay. dacă aveam abonament poate puteam activa acea opțiune.

Pentru Flo. Mulțumesc. Am avut de ales între a activa opțiunea valabilă 28 zile și a reîncărca din nou, direct cu opțiune, plătind cu cardul. Am ales varianta a doua. O sa văd ce fac cu creditul pe care l-am reîncărcat degeaba. Este totuși supărător faptul că se spune în mod fals că poți ACTIVA din creditul existent opțiunea 5 valabilă 30 zile, în cazul unei cartele Prepay, din My Orange sau orange.ro, în loc sa se spună ca opțiunea 5 valabilă 30 zile poate fi activată DOAR DACĂ reîncarci direct cu opțiune. Practic, softul nu îți oferă opțiunea de ACTIVARE a acestei opțiuni din creditul existent, nu ai cum s-o selectezi din meniu.

@12300: Aceasta pentru că mulți clienți Prepay încărcau cu zeci de euro, dar activau doar o optiune voce minimală, utilă pe moment. Și DA, este aberant faptul că având credit nu ți se permite să programezi ”reîncărcări”, excepție cazul unui abonament. Dar dacă tu ești client prepay.... cauți un abonament ”binevoitor”... Ironic, nu-i așa?

FLo1
FLo1

FLo1

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
FLo1

Pentru Flo: Nu mă deranjează că nu mă lasă să programez reîncărcări pentru că am cartelă (și nu abonament). Eu reîncarc doar cât am nevoie (nu cu zeci de euro) și apoi activez opțiunea care îmi este necesară, atât cât vorbesc. Nu doresc abonament, din principiu, pentru că ești condiționat după aceea de acel abonament. Prefer să urmăresc cu atenție când expiră opțiunea și să reîncarc atunci. Sunt un client destul de vechi în rețeaua Orange și am și cartele în alte rețele. Din întrebările altor utilizatori deja observ ca au remarcat și alții această problemă cu opțiunea de 30 zile. Cred că cei care se ocupă de softul și aplicația My Orange ar proceda mai corect față de clienți dacă ar specifica exact în ce condiții se poate activa acea opțiune. Aici e vorba de onestitate.

@12300 Folosesc de mult timp cartela prepay Orange și am avut activata reîncărcarea automata, dar am dezactivat-o de ceva timp... Am incercat să îți zic metoda de reîncărcare automată, dar este posibil să nu mai fie valabilă... Cert este că se poate reîncarca automat un Nr de prepay Orange de pe un abonament (v link-ul acela)... Îți sugerez, totuși, că după reincarcarea cu cardul să soliciți la 300 să ți se activeze reincarcarea automata, dacă mai e posibil la Orange. Ulterior poți încărca doar cu credit și se va reactiva automat Opțiunea de 5 euro. :)

Anonim
Anonim

Anonim

User level
Nivel
1
116 / 750
puncte
Custom field 2

Draga Niki, mulțumesc. Am avut reîncărcarea automată valabilă (am dezactivat-o recent), dar la opțiunea 5,6,7 etc. prepay orice reîncărcare automată (cu credit, în *100, *133 etc.,) are acum valabilitate doar 28 zile.

@12300 Îmi pare rău! :(
... încearcă să postezi o sugestie la secțiunea "Sugestii" și poate că vor corecta asta cei de la Orange... V că trebuie să pui și cuvântul "sugestie" la titlul postării fiindcă altfel nu pricep toți că e o sugestie... mai ales că se află în secțiunea "Sugestii"! :))

Anonim
Anonim

Anonim

User level
Nivel
1
116 / 750
puncte
Custom field 2

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!