Această întrebare nu a fost actualizată în ultimele 24 de luni, de aceea conținutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Întrebare fară răspuns

Câte puncte bonus am pentru a achiziționa un telefon?

Câte puncte bonus am, pentru a achiziționa un telefon?

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Salut! Daca te referi la programul prepay bonus, punctele aferente sunt disponibile in aplicația my Orange, sau atunci când vrei sa plasezi o comanda pentru un telefon direct din magazinul online, se vor scădea direct din prețul telefonului. Poți face o simulare, daca ești conectată aici https://www.orange.ro/magazin-online/telefoane

La ce te referi prin puncte bonus?
Daca te referi la punctele din comunitate acestea nu se pot folosi pentru achiziții.. Te ajuta doar sa urci în clasament..

@Gabrielavsy, bun venit în Comunitatea Orange!
Ne dai, te rog, mai multe detalii? Ai abonament și te referi la punctele Thank You? Sau ai cartelă PrePay și vorbești despre beneficiile acumulate prin programul Phone Credit?
Și într-un caz și în celălalt, poți afla informațiile despre numărul de puncte sau valoarea bonusului în contul tău My Orange.

Salut Gabriel si bine ai venit pe comunitate. La achizitionarea unui telefon nu primesti puncte bonus insa daca ai puncte OTY adunate acestea ti se scad din valoarea produsului. In caz ca esti la retentie si esti eligibil pentru achizitionarea unui telefon la prelungire de abonament poti primi puncte OTY in functe de istoricul si vechimea ta in retea. Cate puncte poti primi vei sti dupa ce vei sta de vorba cu un consultant de la serviciul prelungiri abonamente. Toate cele bune.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!