Întrebare fară răspuns

Ce este parola Orange (fosta parola Thank You)?

Parola Orange (inițială, dacă nu ai schimbat-o), este formată din:

  • cele 6 cifre din seria și numărul de buletin (nu din CNP) al titularului abonamentului - pentru persoană fizică
  • ultimele 6 cifre ale CUI-ului - pentru persoană juridică

 

Dacă nu îți amintești parola este nevoie să o modifici folosind una dintre modalitățile:

  • din contul My Orange (accesat pe desktop/laptop sau din browser telefon), secțiunea setări cont - parola Orange (vezi screenshot) - click aici
  • prin apel gratuit la *100# - ramura 3  "Abonamentul meu, opţiuni şi blocare număr" şi apoi 6 - "Modifică parola Orange" (valabil doar în cazul persoanelor fizice, abonamente non-hybrid)
  • în magazinele Orange

 

Dacă ai nevoie de parola Orange pentru a afla codul PUK (în urma apelului la *100#) ai și alte variante mai ușoare de afla codul PUK fără a fi nevoie de parola Orange: https://comunitate.orange.ro/questions/1971897-aflu-codul-puk-simplu-rapid

 

Voi vă știți parola Orange? Ați utilizat-o vreodată? Dacă da, în ce situație?

MihaelaC
MihaelaC

MihaelaC

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Echipă
Custom field 2
MihaelaC
  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Pe vremuri incarcam cartela prepay si imi cerea parola care era formata din ultimele 6 cifre ale cnp. NU am mai folosit-o de f mult timp. Sper sa nu am nevoie ca de obicei uit parolele. Bince ca sunt ultimele 6 cifre ca pe acelea nu le uit :)

Da, am utilizat-o prima dată la reîncărcarea unui cont prepay de pe abonament și la achiziția unui telefon la fidelizare, utilizând punctele OTY în Orange Shop.

Eu o foloseam inainte sa aflu cate puncte am, destul de rar, de altfel.. ultima data cand am vrut sa aflu despre ele am sunat la *100#, dar, nu mi-a mai cerut-o.. Probabil pentru ca a luat in calcul numarul de telefon si n-a mai fost nevoie.. Cred ca am avut totusi nevoie de parola recent, nu mai stiu ce am vrut sa fac si nu mi-a recunoscut-o, desi nu-mi amintesc s-o fi schimbat-o :)).. Dar ma descurc si fara, nu este urgenta.. Cand va fi, o voi reseta..

Am folosit parola OTY pe vremea când incarcam lunar o cartela PrePay, știu ca o schimbasem la momentul respectiv. Dar au trecut câțiva ani buni de atunci și în mod curios încă o mai țin minte.

The Special List
The Special List

The Special List

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
The Special List

Eu mai stiu parola chiar daca datele sunt dupa fostul buletin. Parola mea nu era de la CNP, erau cifrele de la seria buletinului. O utilizam mereu cand faceam reincarcari din meniul *100#. Acum daca am aplicatia My Orange totul este mult mai simplu si cand e nevoie reincarc din acel cont.

Parola se schimbă odată cu modificarea datelor din C.I., adică odată cu preschimbarea acesteia. Da, am utilizat-o de multe ori în trecut, dar de ceva timp n-am mai fost necesar acest lucru.Mulțumim de informații!

Pentru persoane fizice, parola inițială este formată din cele 6 cifre ale numărului CI (nu din ultimele 6 cifre ale CNP-ului!). De aceea, recomandarea este ca, o dată cu schimbarea buletinului și implicit a seriei acestuia, să se modifice și parola Orange pentru a fi mai la îndemână.

DanielaH
DanielaH

DanielaH

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Echipă
Custom field 2
DanielaH

Mulțumim pentru informație, Mihaela! Eu nu am utilizat niciodată parola. De obicei încărcările mi le făcea soția. În momentul de față am aplicația My Orange și încarc direct din cont atunci cînd am nevoie. Este foarte rapid, eficient și comod. Toate cele bune:))

Telefonul fiicei mele s-a blocat cere codul Puk , eu am incercat din telefonul meu sa cer codul dar cere codul OTY cand cer trimite pe telefonul -meu la numarul meu. Dar nu pt. numarul meu trebuie .Cum procedez?

svetalex
svetalex

svetalex

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
svetalex

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!