la 11-09-2025 06:29 PM
Pai nici nu am reusit sa deschid bine chestia asta yoxo ca m-a lovit .....sa sun la relatii cu clientii trebuie sa mai platesc ceva in plus...
la 17-09-2025 10:37 PM
Spui că nu ești chatbot și nici angajată Orange, dar tot răspunzi acolo unde nu te pricepi sau nu înțelegi mesajele clienților. E greu de înțeles de ce alegi să intervii fără să aduci ceva util în discuție. Poate fi o plăcere de-a ta, nu știu… însă susținerea costului pentru relații clienți sau trecerea pe prepay/alt abonament doar pentru a putea contacta suportul Yoxo jignesc inteligența oricui. Îmi pare rău, dar respectul are limite.
la 17-09-2025 11:09 PM
Nu am inventat eu regula si nu am zis nici ca o sustin, nici ca nu. Dar am explicat de ce nu e o teapa, pt ca despre asta era vorba in titlu. Atata timp cat regula se stia de la inceput si nu s-a schimbat in timpul jocului, nu vad unde e teapa. Orange ofera acest serviciu cu niste limitari, clientul le accepta si trece la Yoxo in cunostinta de cauza. Nu-i (mai) convine, renunta la Yoxo. E simplu!
la 18-09-2025 01:28 AM
Pe logica ta: unde este menționat de la început faptul că cei de pe chat sunt atât de slab pregătiți încât să fie necesar serviciul 300? Unde se menționează regula asta de „joc”? De ce nu s-a precizat de la început?
Pot să primesc un link de pe site care să confirme că pe chatul servicii clienti se răspunde cu foarte mare întârziere de cineva căruia trebuie să-i explic eu că abonamentul se plătește în avans? Sau că aplicația are buguri si uneori nu se loghează, ceea ce poate întârzia plata și eventual penaliza clienții de bună credință? Aceste aspecte nu fac parte din regulile „jocului” pe care le susții cu atâta inversunare? Sau poate nu știai, pentru că tot iti place să răspunzi fără să cunoști.
Este corect să renunți la operator dacă nu îți convine ceva (ceea ce am și făcut), însă nu după ce ți-au fost reținuți bani pentru servicii inactive, ca în cazul meu.
Dacă nu poți fi imparțială, poți cel puțin să fii sinceră: tu ești cea de pe chatul servicii clienti care nu știa să numere corect facturile? :)) răspundea in acelasi stil artificial de tip chatbot
Mă surprinde că până acum nu ai cerut colegilor tai să-mi șteargă comentariile, deși nu ar fi prea târziu pentru Reddit.
Din toata experienta mea de pana acum pot sa raspund fara dubii la prima intrebare din thread: Da, Yoxo este o teapa sustinuta de oameni cu pregatire indoielnica si un sistem a carui reguli scrise pe site par sa fie mai presus de legislatie, orice forma de moralitate sau buna credinta.
la 18-09-2025 01:09 PM
Îți înțeleg revolta legată de ce ți s-a întâmplat ție, dar sa nu încurcăm lucrurile.
Aici, în aceasta postare, era vorba doar de accesul la 300 și că e o țeapa, pt că trebuie să plătești extra. Atât! Eu am răspuns la această nemulțumire cu argumente, cu link oficial. Nu trebuie sa reinventam roata, scrie pe site care-și metodele de contact pt Yoxo
Cât despre problema ta punctuală, se discuta pe topicul deschis de tine. Ok?
@Orange Romania S.A. 2026
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J1996010178400
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor