anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Vodafone Easy - De ce as mai ramane la Yoxo?

Marius1900
Junior

De ce as mai ramane la Yoxo cand la Vodafone nelimitat net național 5G
Nelimitat minute în rețea, naționale & în roaming SEE
Nelimitat SMS în rețea
5.1GB roaming SEE

Totul la 4 euro cu TVA inclus.

69 Răspunsuri 69

GreenArrow89
Cunoscător

Din păcate la orange primesc oferte foarte bune doar clienții noi mai ales cei veniți prin portare, clienții existenți trebuie să stea să se milogească să obțină o ofertă bună dar nu ai garanția ca vei obține aceeași ofertă ca clienții noi.

Radutuby
Cunoscător

În primul rând, trebuie spus că Vodafone stă destul de slab la capitolul viteză pe mobil, iar acoperirea este vizibil inferioară față de Orange (Yoxo). În prezent folosesc terminale atât în rețeaua Digi, cât și în cea Vodafone. Desigur, și la Orange există loc de îmbunătățiri în privința acoperirii, însă când vine vorba de viteza internetului mobil, rămân lideri detașați. Performanța are însă un preț — „ieftin și bun” nu prea merge împreună.

Strategia de a atrage clienți noi cu oferte mai avantajoase este de înțeles până la un punct, însă ai dreptate: nu este corect ca abonații vechi să nu beneficieze de aceleași avantaje. Totuși, trebuie spus că această abordare este comună tuturor operatorilor, nu doar Orange.

Baftă în continuare!

Si eu sunt pe Yoxo si Digi. Ma gandesc ca Yoxo 4 g e mai lent ca Vodafone 5g, dar intentionez sa incerc, se poate renunta usor daca nu e ce trebuie.

Pololică
#StarMember

Salutare!

Vorbim de V-Boost? Nu cred ca vei putea folosi unul din servicii: ori Boost pentru PJ ori Yoxo pentru PF.

Daca te referi, insa, la Vodafone Easy..., o mica diferenta intre ele:

• Yoxo este in lei, deci nu vei avea curs valutar la plata
  • reteaua in general mai buna la Orange
  • aplicatia celor de la Vodafone (Easy) nu este disponibila pe telefoanele Huawei, desi sunt singurii care le mai vand (sau cel putin au fost pana la epuizarea stocului la Pura 80).

Am instalat aplicatia Easy din Aurora Store (folosesc un telefon Huawei fara GMS) si am doua ... informatii:

• aplicatia la data curenta (27.10.2025) este la versiunea 0.9.4. Cine stie ce inseamna acele numere de la versiune, va stii ca nu este versiunea finala (cel putin la nivel teoretic).
  • necesita GMS pentru telefoanele cu android (nu am MicroG, dar presupun ca prin Gbox se poate instala).

Din ce am citit online:

• este eSIM only (adica nu se poate comanda sim fizic. Nu-mi dau seama daca se poate pastra cartela SIM de la prepay/abonament sau trebuie schimbata)
  • pentru optiunea de 2E (10 lei) se ofera doar 50 minute nationale...si fara SMS-uri nationale ?!? In conditiile date, inteleg ca se aplica metoda Apple se cam aplica: vindem scump varianta de baza si pentru "o suma modica de bani" in plus oferim oferte mai bune. Adica, Yoxo ofera posibilitatea celor care doar vorbesc si nu au nevoie de net sa nu stea cu ochii pe minute (la fel, nu am vazut o optiune de adaugare de minute nationale).

Cică ar fi si cartela fizica, probabil o păstrezi daca faci migrare de la abonament sau cartela. 

Din cate am vazut, asta ar fi singura varianta cu sim fizic: migrarea de la alt serviciu (prepaid sau postpaid). Un pic ciudat intrucat elefoanele fara eSIM inca sunt majoritare. Daca Yoxo il poti administra prin alt device (adica sa ai un telefon cu butoane si aplicatia instalata pe o tableta, la Easy nu poti cu numar nou).

Se poate și cu număr nou.

Nu contrazic, dar aplicatia nu-mi functioneaza pe telefon si nu pot proba.

eu tocmai m-am portat. am optat pt SIM fizic si mi-a venit dupa doua zile gratuit prin fan curier un sim pe care l-am bagat in telefon (pe langa SIM-ul vechi, ca e telefon dual SIM) si am putut continua procesul de portare. SIM-ul proaspat primit are un numar VF temporar. In momentul in care se face portarea, acel numar devine inactiv si vechiul tau numar (cel pe care il portezi) devine activ pe SIM-ul proaspat instalat, iar SIM-ul tau vechi pe care aveai numarul de orange devine inactiv. 

Fiind in imposibilitatea de a verifica, te cred pe cuvant.

Am analizat oferta Vodafone Easy și pot spune că varianta de 4 euro este destul de atractivă. În primul rând, e bine că există concurență și pe acest segment de piață. Prin lansarea serviciului Easy, cred că Vodafone urmărește treptat înlocuirea sistemului prepay cu un model mai simplu și mai flexibil de abonament.

Dacă ar fi să aleg între Yoxo și Vodafone Easy, aș opta pentru Yoxo, deoarece Vodafone are, din păcate, obiceiul de a adăuga taxe suplimentare și de a majora frecvent prețurile.

Yoxo este singurul care nu a mărit preturile nici măcar când sa mărit tva-ul.

Daca as prefera una din cele 6 variante (3 Yoxo si 3 Easy), as zice asa:

• pentru 9 lei/2Euro: Yoxo e singura varianta buna (desi, la 1GB... nu stiu ce sa zic, ar fi, practic, doar pentru a vorbi si doar un Whatsapp din cand in cand, fara prea multe fisiere cand esti conectat la reteaua GSM). Pentru cei care au copii/cunoscuti in afara, Whatsapp consuma putin pe audio. Teoretic, te-ai incadra si in net daca folosesti doar pe audio.
  • pentru 19 lei/4Euro: consider ca ar fi singura varianta de luat in calcul la ambii. Sunt de acord ca Yoxo este limitat la 4G+ (strict la pretul de 4E), dar ... nu stiu daca ar fi un plus 5G pentru diferenta de curs valutar. Tot aud ca poti descarca mai repede filme si seriale pe platformele de streaming. Aaa... descarci zilnic 5-6 seriale? Daca e asa, nu prea vad de ce ai sta pe Yoxo si nu ai merge pe un abonament traditional sa poti achizitiona si aparatura mai performanta la un pret mai bun (de fapt, pretul va fi mai bun si la abonament, si la telefon... zic)
  • pentru 39 lei/8Euro: mi se pare un pret cam mare doar pentru 10GB in SEE (practic, doar asta ofera in plus cele doua optiuni).

Legat de concurenta: da, este bine venita. Totusi, sa nu uitam de Flex, care a fost inchis acum 2-3 ani (plus sau minus), era un pic mai scump decat Yoxo, dar cu ceva net mai mult (adica plus la bani, plus la resurse si 5G). Nu vad o diferenta intre ce a fost atunci si ce ofera acum (nu reala). Doar egaleaza preturile Yoxo, dar serviciile... mai trebuie pus ceva pe acolo. Doar 5G nu ma incanta.

Există și un avantaj pe care nu îl vei întâlni la Yoxo, însă va trebui să consulți secțiunea Informații utile pentru a-l descoperi. 🙂

Din acest motiv am menționat că, prin această ofertă, se încearcă o trecere de la prepay la abonamentul Vodafone Easy.