anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

SIM1 nu funcționează după instalarea esim

user_16292201
Începător

am încercat azi sa îmi cumpăr un esim in aplicație, l-am instalat in telefon și am realizat după 10 minute ca nu mai am nevoie de el si l-am deconectat din setari dar din păcate numărul meu Sim nu mai merge, pur si simplu nu reușesc sa ma conectez cu el

De asemenea, vad pe profil in aplicație ca sub numărul meu de telefon scrie esim dar in setări apare ca si sim si nu îmi dau seama ca pot sa fac acum

1000084350.jpg

DanielaH_0-1754992903336.png

1 Soluţie acceptată‚

delfinas
#StarMember

Tu ai cartela fizica in telefon, dar ea nu mai e activa, e inutila. S-a dezactivat cand ai trecut pe eSIM. Apoi ai dezactivat si eSIM-ul, asa ca ai ramas fara acces la acel numar, de aceea apare ca SIM1 nu mai functioneaza. Nu mai ai semnal decat pt apeluri la 112. E ca si cum ai fi pierdut/s-ar fi deteriorat SIM-ul, asa ca trebuie sa mergi intr-un Orange Shop, ca sa primesti o alta cartela fizica.

Vizualizare soluţie în postul original

5 Răspunsuri 5

MihaiC99
Campion

Salutare!

Odată ce ai trecut la esim, sim-ul clasic se dezactivează.

Pentru a reveni la sim-ul fizic ai detalii mai jos:

"Cum poți trece de la eSIM la cartelă SIM clasică pentru abonamentul YOXO

Dacă ai deja un eSIM activat pe abonamentul tău YOXO și dorești să revii la o cartelă SIM clasică, trebuie să urmezi acești pași:

1. Te deplasezi în cel mai apropiat magazin Orange.
  2. Soliciți trecerea de la eSIM la SIM clasic pentru numărul tău YOXO.
  3. Vei primi gratuit o cartelă SIM clasică pe care o vei putea folosi imediat după activare.

Acest proces nu poate fi realizat online sau din aplicația YOXO, ci doar în magazin Orange."

Mulțumesc de răspuns, dar eu am cartela fizica in telefon si întotdeauna am avut-o de asta nici nu înțeleg de ce in setări apare Sim dar in aplicație e Esim

Să înțeleg că ai activat un esim nou (un nou număr) diferit de simul fizic vechi (număr vechi). Sim-ul fizic vechi functioneaza daca îl introduci într-un alt telefon sau in slotul 2 al telefonului?

Ideea este că dacă ai trecut numărul vechi la esim, întoarcerea la varianta clasica (SIM fizic)  se face doar într-un  magazin Orange.

Vio73
#StarMember

Salutare!

Dacă ai activat un esim pe numărul vechi, sim-ul fizic se dezactivează automat. Pentru revenirea la sim-ul fizic, trebuie să mergi la un magazin Orange.

Baftă!

delfinas
#StarMember

Tu ai cartela fizica in telefon, dar ea nu mai e activa, e inutila. S-a dezactivat cand ai trecut pe eSIM. Apoi ai dezactivat si eSIM-ul, asa ca ai ramas fara acces la acel numar, de aceea apare ca SIM1 nu mai functioneaza. Nu mai ai semnal decat pt apeluri la 112. E ca si cum ai fi pierdut/s-ar fi deteriorat SIM-ul, asa ca trebuie sa mergi intr-un Orange Shop, ca sa primesti o alta cartela fizica.